Cotlet cu ciuperci la cuptor

de Rocsi in Porc, 28 Oct 2013 | 11401 vizualizari

 

Daca tot am avut o zi proasta, macar sa va dau sa mancati sa nu mergeti cu burtile goale la somn ;). Un preparat simplu, gustos si cat timp sta la cuptor putem sa ne terminam treburile sau sa ne relaxam.

 

INGREDIENTE

  • 5 felii cotlet de porc fara os
  • 2 cepe mari
  • 1 borcan mic ciuperci intregi
  • 1/2 ardei kapia
  • 300 gr rosii in suc propriu
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet cu ciuperci la cuptor:

Curatam ceapa, o spalam si o tocam marunt. Ciupercile le spalam si le taiem feliute. Ardeiul kapia il curatam de seminte si il fasii.

Intr-o tigaie incingem uleiul, inabusim ceapa 2-3 minute la foc potrivit, adaugam ciupercile apoi ardeiul kapia. Acoperim totul cu o cana de apa. Rosiile le taiem cubulete, le punem in tigaie, apoi pasta de tomate. Condimentam cu sare, piper si busuiocul uscat.


Lasam totul la fiert 2 minute, apoi tragem tigaia de pe foc si adaugam usturoiul curatam si taiat feliute. Cotletul il spalam, il tamponam cu un servet, il condimentam cu sare si piper. Incingem o tigaie antiaderenta si rumenim putin bucatile de carne pe ambele parti.


Ungem un vas termorezistent cu unt, punem jumatate din amestecul cu ciuperci, bucatile de cotlet, apoi restul de ciuperci.


Acoperim vasul cu staniol si il introducem in cuptor pentru 55 de minute. Scoatem staniolul si mai lasam 10 minute pana prinde o usoara crusta. Cand este gata scoatem vasul din cuptor, lasam putin la racorit si putem servi.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Rocsi 1

29.10.2013, 20:20

Lia

Adele 1

21.06.2014, 14:56

Rocsi 1

22.06.2014, 12:46

Adele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu os la cuptor!