Aperitiv tartine cu branza, avocado si diverse combinatii

de Razvan Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2020 | 1419 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Adi.

 

INGREDIENTE

  • 1 avocado copt
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • 12 felii de bagheta
  • 6 linguri cu crema de branza cu smantana
  • 1 ou fiert
  • 6 rosii cherry in 3 culori diferite
  • 2 cepe rosii mici
  • 6 masline verzi umplute cu ardei
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tartine cu branza, avocado si diverse combinatii:

Fructul de avocado se taie longitudinal pe jumatate. Se rotesc cele doua jumatati in sens invers, se despart si se inlatura samburele. Cu ajutorul unei linguri se scoate miezul din coaja. Daca fructul este foarte copt, se decojeste usor cu mana.

Se pune miezul intr-un castron, se stropeste cu zeama de lamaie si se paseaza cu o lingura de lemn, adaugand uleiul si sarea, dupa gust.

Feliile de bagheta se ung cu crema de branza, apoi se pune un strat de avocado peste ele. Se traseaza cu furculita niste santulete pentru un aspect placut.

Se curata oul fiert de coaja, se taie pe jumatate, apoi se feliaza.

Rosiile se spala si se taie rondele.

Ceapa se curata de foi, se spala si se taie rondele.

Maslinele se taie in jumatati.

Se decoreaza fiecare felie de bagheta cu ou, rosii, ceapa sau masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tartine cu branza, avocado si diverse combinatii" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gogosari in otet, la rece
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete din cartofi cu mozzarella

ieri la 20:57

Supa crema cu legume si carne de pui

pe 18.10 la 19:24

Gogosari in sos de mustar

pe 18.10 la 18:42

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu ciuperci