Aperitiv tartine cu branza, avocado si diverse combinatii

de Razvan Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2020 | 3201 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Adi.

 

INGREDIENTE

  • 1 avocado copt
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • 12 felii de bagheta
  • 6 linguri cu crema de branza cu smantana
  • 1 ou fiert
  • 6 rosii cherry in 3 culori diferite
  • 2 cepe rosii mici
  • 6 masline verzi umplute cu ardei
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tartine cu branza, avocado si diverse combinatii:

Fructul de avocado se taie longitudinal pe jumatate. Se rotesc cele doua jumatati in sens invers, se despart si se inlatura samburele. Cu ajutorul unei linguri se scoate miezul din coaja. Daca fructul este foarte copt, se decojeste usor cu mana.

Se pune miezul intr-un castron, se stropeste cu zeama de lamaie si se paseaza cu o lingura de lemn, adaugand uleiul si sarea, dupa gust.

Feliile de bagheta se ung cu crema de branza, apoi se pune un strat de avocado peste ele. Se traseaza cu furculita niste santulete pentru un aspect placut.

Se curata oul fiert de coaja, se taie pe jumatate, apoi se feliaza.

Rosiile se spala si se taie rondele.

Ceapa se curata de foi, se spala si se taie rondele.

Maslinele se taie in jumatati.

Se decoreaza fiecare felie de bagheta cu ou, rosii, ceapa sau masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tartine cu branza, avocado si diverse combinatii" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu branzeturi