ramo_cata

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 19.04.2009

RETETE43
PRIETENI8
Retete

FASOLE CU CIOLAN AFUMAT

In Porc la 27 Oct 2009

Am pus fasolea la fiert,am clocotit-o cam o  ora la foc potrivit dupa care am schimbat apa.am pus din nou la fiert,cand a inceput sa clocoteasca am adaugat carnea si legumele tocate si le-am lasat sa fiarba la foc potrivit aproximativ o ora. am adaugat sare dupa gust,frunzele de...

GEM DE GUTUI

In Dulceata / Gem la 15 Oct 2009

Am curatat gutuile de puf si le-am bagat la robot sau se pot da pe razatoarea mare dar merge mai greu,eu una am incercat si m-am lasat pagubasa... Cat timp am razuit gutuile am facut siropul...cele 6 cani de apa si zaharul..l-am fiert pana s-a topit tot zaharul si a inceput sa se lege...am...

Desert placinta cu mere

In Prajituri la 12 Oct 2009

Am curatat mere de coaja si le-am dat pe razatoarea mare, le-am calit intr-o cratita impreuna cu zaharul si scortisoara. Am separat albusurile de galbenusuri. Albusurile le-am batut spuma, am adaugat zaharul in ploaie, am mixat pana a devenit ca o bezea, am adaugat zaharul vanilat....

FICATEI DE PUI CU SOS DE ROSII

In Ficat la 12 Oct 2009

Am fiert ficateii intr-o oala cu apa.am tocat ceapa marunt,am taiat gogosarii julien.intr-o cratita am pus uleiul de masline,cat sa acopere fundul cratitei,am pus ficateii de pui ,ceapa si gogosarii.peste am pus putina apa si le-am inabusit cam 20 minute completand cu apa cand era nevoie...am...

Ciorba de gasca

In Ciorbe la 5 Oct 2009

am fierb carnea de gasca cu sare cam o ora,cand carnea da in clocot se spumeaza.Am adaugat legumele mentionate si orezul si le-am mai lasat sa fiarba 30- 40  minute(eu pun toate legumele o data,inclusiv bulionul de rosii).am batut oul si l-am amestecat cu smantana.aceasta compozitie am...

Tochitura olteneasca

In Mancaruri cu carne la 4 Oct 2009

Am fiert carnea si am schimbat apa,le-am pus intr-o alta oala si le-am lasat la fiert in putina apa,un fel de prajeala aburinda:) Am tocat legumele,ciupercile,ceapa,ardeiul iar morcovul l-am dat pe razatoarea mare..le-am pus peste carne,am adaugat 2 cani de apa si le-am lasat la fiert....

Sprot prajit

In Peste la 4 Oct 2009

am dat pestele prin faina si l-am pus la prajit ...l-am servit cu castraveti murati dar ar fi mers f bine cu un mujdei de usturoi..l-am servit cu un vin alb..o bunatate...

Clatite cu ciocolata si budinca de vanilie

In Dulciuri la 4 Oct 2009

am batut ouale,am adaugat faina si am mestecat cu telul pana s-a facut o pasta mai groasa,am adaugat laptele,cam o cana,am amestecat ,am adaugat iar faina ,zaharul vanilat si apa minerala,uleiul...am umplut clatitele unele cu ciocolata si altele cu budinca de vanilie,pentru baietelul meu...

Ciorba de aripioare de curcan

In Ciorbe la 26 Sep 2009

Am taiat aripioarele in 3-4 bucatele,le-am spalat,le-am pus la foc si le-am lasat sa clocoteasca cam 30 minute dupa care am adaugat toate legumele mentionate mai sus...le-am lasat sa fiarba  ,in functie de carne.am adaugat bulionul si taiteii spirale ,am adaugat oul(il bat putin dupa care...

Mazare cu copanele de curcan

In Curcan la 26 Sep 2009

Am dezosat copanele si am taiat carnea bucatele mici,le-am pus la fiert,le-am lasat sa clocoteasca de cateva ori apoi am schimbat apa.am pus ceapa taiata marunt si ardeiul taiat fasii.le-am lasat sa clocoteasca cam 30 minute apoi am adaugat bulionul de rosii..le-am lasat sa fiarba si spre final...

TORT CU CAPSUNI

In Torturi la 28 Mai 2009

Am pregatit crema de capsuni cam asa: am fiert laptele.intr-un bol am pus budinca,8 linguri de zahar si 3 linguri de faina ,le-am amestecat apoi am adaugat putin lapte rece si am amestecat cu telul.peste laptele fiert am adaugat aceasta compozitie si am lasat sa fiarba la foc mic,mestecand...

Ardei umplut

In Mancaruri cu carne la 18 Mai 2009

Am tocat carnea ,ceapa,cartofii la robot.Am amestecat-o cu cele 2 oua,un pumn de orez,sare si piper dupa gust. Am curatat ardeii de seminte,i-am spalat si i-am lasat cateva minute la scurs. Am umplut ardeii cu compozitia de carne si i-am asezat intr-o oala.Am pus apa peste ei si i-am pus pe...

Desert chec

In Dulciuri la 17 Mai 2009

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul in ploaie si zaharul vanilat, se bat pana se face compozitia ca o bezea. Galbenusurile se freaca cu uleiul, cu o lingura de lemn, in acelasi sens, sa nu se taie. Se adauga peste albusurile batute spuma. Se adauga...

Afisate 31 - 43 din 43 retete    

Postari recente

Horosmopul tau de astazi:

Leu

Și azi îți saluți prietenii cu tradiționalul "De mâine mă apuc de slăbit". Oare de ce îți răspund doar cu un zâmbet înțelegător?

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]