Ardei umplut

de ramo_cata in Mancaruri cu carne, 18 Mai 2009 | 6876 vizualizari

 

Este mancarea mea preferata..imi place gustul de ardei gras atat fiert cat si crud,folosesc ardei gars atat la ciorbe/mancaruri cat si la salate...

 

INGREDIENTE

  • carne tocata,am folosit carne de gaina,gasca si vitel
  • 23 ardei gras
  • 4 cepe medii
  • 3 cartofi medii
  • 2 oua
  • orez
  • 4linguri de bulion
  • 2 linguri de faina
  • sare,piper,patrunjel,oregano,busuioc
Portii: -1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umplut:

Am tocat carnea ,ceapa,cartofii la robot.Am amestecat-o cu cele 2 oua,un pumn de orez,sare si piper dupa gust.

Am curatat ardeii de seminte,i-am spalat si i-am lasat cateva minute la scurs.

Am umplut ardeii cu compozitia de carne si i-am asezat intr-o oala.Am pus apa peste ei si i-am pus pe foc..i-am lasat sa fiarba cam o ora si jumatate.Am amestecat  faina cu bulionul si cu putina apa ,am frecat cu un tel ca sa nu se faca cocoloase si am adaugat-o peste ardei..apoi am bagat oala la cuptor inca o jumatate de ora ,aproape de final am adaugat patrunjel,busuioc si oregano.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Oana 1

20.05.2009, 23:53

Aaa, tu nu pui capacele la ardei? Eu le pun felii groase de rosii deasupra si se vad si mai colorati si nici nu iese carnita din ardei.

Oana 1

24.05.2009, 00:13

Mamaaaa! Lui Cata nu-i plac , dar a mancat dovleceii umpluti, pe care-i facusem pt. Stef

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din carne de porc