Ardei umplut

de ramo_cata in Mancaruri cu carne, 18 Mai 2009 | 5405 vizualizari

 

Este mancarea mea preferata..imi place gustul de ardei gras atat fiert cat si crud,folosesc ardei gars atat la ciorbe/mancaruri cat si la salate...

 

INGREDIENTE

  • carne tocata,am folosit carne de gaina,gasca si vitel
  • 23 ardei gras
  • 4 cepe medii
  • 3 cartofi medii
  • 2 oua
  • orez
  • 4linguri de bulion
  • 2 linguri de faina
  • sare,piper,patrunjel,oregano,busuioc
Portii: -1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umplut:

Am tocat carnea ,ceapa,cartofii la robot.Am amestecat-o cu cele 2 oua,un pumn de orez,sare si piper dupa gust.


Am curatat ardeii de seminte,i-am spalat si i-am lasat cateva minute la scurs.


Am umplut ardeii cu compozitia de carne si i-am asezat intr-o oala.Am pus apa peste ei si i-am pus pe foc..i-am lasat sa fiarba cam o ora si jumatate.Am amestecat faina cu bulionul si cu putina apa ,am frecat cu un tel ca sa nu se faca cocoloase si am adaugat-o peste ardei..apoi am bagat oala la cuptor inca o jumatate de ora ,aproape de final am adaugat patrunjel,busuioc si oregano.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Oana 1

20.05.2009, 23:53

Aaa, tu nu pui capacele la ardei? Eu le pun felii groase de rosii deasupra si se vad si mai colorati si nici nu iese carnita din ardei.

Oana 1

24.05.2009, 00:13

Mamaaaa! Lui Cata nu-i plac , dar a mancat dovleceii umpluti, pe care-i facusem pt. Stef

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9330 puncte

RODIMUR

8940 puncte

Rocsi

4600 puncte

Constelatialeu

3880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv placinta cu branza de vaci
  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de gutui

ieri la 22:17

Gem de struguri

ieri la 21:47

RETETA RECOMANDATA
Perisoare de carne de porc si vita, in sos bechamel