Ardei umplut

de ramo_cata in Mancaruri cu carne, 18 Mai 2009 | 6181 vizualizari

 

Este mancarea mea preferata..imi place gustul de ardei gras atat fiert cat si crud,folosesc ardei gars atat la ciorbe/mancaruri cat si la salate...

 

INGREDIENTE

  • carne tocata,am folosit carne de gaina,gasca si vitel
  • 23 ardei gras
  • 4 cepe medii
  • 3 cartofi medii
  • 2 oua
  • orez
  • 4linguri de bulion
  • 2 linguri de faina
  • sare,piper,patrunjel,oregano,busuioc
Portii: -1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umplut:

Am tocat carnea ,ceapa,cartofii la robot.Am amestecat-o cu cele 2 oua,un pumn de orez,sare si piper dupa gust.


Am curatat ardeii de seminte,i-am spalat si i-am lasat cateva minute la scurs.


Am umplut ardeii cu compozitia de carne si i-am asezat intr-o oala.Am pus apa peste ei si i-am pus pe foc..i-am lasat sa fiarba cam o ora si jumatate.Am amestecat faina cu bulionul si cu putina apa ,am frecat cu un tel ca sa nu se faca cocoloase si am adaugat-o peste ardei..apoi am bagat oala la cuptor inca o jumatate de ora ,aproape de final am adaugat patrunjel,busuioc si oregano.


Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Oana 1

20.05.2009, 23:53

Aaa, tu nu pui capacele la ardei? Eu le pun felii groase de rosii deasupra si se vad si mai colorati si nici nu iese carnita din ardei.

Oana 1

24.05.2009, 00:13

Mamaaaa! Lui Cata nu-i plac , dar a mancat dovleceii umpluti, pe care-i facusem pt. Stef

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

6132 puncte

mihaelar63

5384 puncte

katty

4584 puncte

mirela0911

4320 puncte

Constelatialeu

4072 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de spanac cu cartofi
  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 01

    L

  • 02

    MA

  • 03

    MI

  • 04

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sarmale in foi de vita