Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Este mancarea mea preferata..imi place gustul de ardei gras atat fiert cat si crud,folosesc ardei gars atat la ciorbe/mancaruri cat si la salate...
Am tocat carnea ,ceapa,cartofii la robot.Am amestecat-o cu cele 2 oua,un pumn de orez,sare si piper dupa gust.
Am curatat ardeii de seminte,i-am spalat si i-am lasat cateva minute la scurs.
Am umplut ardeii cu compozitia de carne si i-am asezat intr-o oala.Am pus apa peste ei si i-am pus pe foc..i-am lasat sa fiarba cam o ora si jumatate.Am amestecat faina cu bulionul si cu putina apa ,am frecat cu un tel ca sa nu se faca cocoloase si am adaugat-o peste ardei..apoi am bagat oala la cuptor inca o jumatate de ora ,aproape de final am adaugat patrunjel,busuioc si oregano.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult