Ciorba de gasca

de ramo_cata in Ciorbe, 5 Oct 2009 | 9919 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de gasca (l-am dezosat si l-am taiat bucatele mici)
  • un ficatel gasca
  • o pipota gasca
  • 1 morcov
  • 3 cepe 
  • 1 ardei gras rosu
  • dovlecel
  • 3 cartofi
  • 5 cubulete de spanac taiat marunt 
  • o canuta de orez
  • 2 linguri de smantana
  • 1 ou
  • bulion de rosii
  • busuioc,sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de gasca:

am fierb carnea de gasca cu sare cam o ora,cand carnea da in clocot se spumeaza.Am adaugat legumele mentionate si orezul si le-am mai lasat sa fiarba 30- 40 minute(eu pun toate legumele o data,inclusiv bulionul de rosii).am batut oul si l-am amestecat cu smantana.aceasta compozitie am subtiat-o cu zeama din ciorba si am adaugat-o in ciorba mestecand continuu,am adaugat busuiocul si am mai lasat-o sa dea in clocot 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de gasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Oana 1

06.10.2009, 15:41

Eu fac toate ciorbele cu bors , la toti ne place sa fie ciorbita acra Mmmm, si alea cu zeama de varza, iamiii

PapaBun 1

14.10.2009, 20:04

........cubulete de spanac..
Adica spanac congelat, ca n-am inteles treaba cu spanacul facut cubulete? De fapt, da, acum vad, ti-ai pus de asta-vara spanac la congelator?
Felicitari!

Dana Cristea - pusikmea 1

05.04.2010, 17:21

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

6801 puncte

katty

5273 puncte

mirela0911

4925 puncte

Rocsi

4319 puncte

RODIMUR

2677 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert choux a la creme
  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu carne tocata -la cuptor /pasta all forno

ieri la 22:31

Crema de zahar ars

de Lau 9

ieri la 22:15

Drob de pui

de Lau 9

ieri la 21:30

Tort cu ciocolata si zmeura

de oanapl 6

ieri la 20:45

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume