Ciorba de gasca

de ramo_cata in Ciorbe, 5 Oct 2009 | 11866 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de gasca (l-am dezosat si l-am taiat bucatele mici)
  • un ficatel gasca
  • o pipota gasca
  • 1 morcov
  • 3 cepe 
  • 1 ardei gras rosu
  • dovlecel
  • 3 cartofi
  • 5 cubulete de spanac taiat marunt 
  • o canuta de orez
  • 2 linguri de smantana
  • 1 ou
  • bulion de rosii
  • busuioc,sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de gasca:

am fierb carnea de gasca cu sare cam o ora,cand carnea da in clocot se spumeaza.Am adaugat legumele mentionate si orezul si le-am mai lasat sa fiarba 30- 40  minute(eu pun toate legumele o data,inclusiv bulionul de rosii).am batut oul si l-am amestecat cu smantana.aceasta compozitie am subtiat-o cu zeama din ciorba si am adaugat-o in ciorba mestecand  continuu,am adaugat busuiocul si am mai lasat-o sa dea in clocot 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de gasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Oana 1

06.10.2009, 15:41

Eu fac toate ciorbele cu bors , la toti ne place sa fie ciorbita acra Mmmm, si alea cu zeama de varza, iamiii

PapaBun 1

14.10.2009, 20:04

........cubulete de spanac..
Adica spanac congelat, ca n-am inteles treaba cu spanacul facut cubulete? De fapt, da, acum vad, ti-ai pus de asta-vara spanac la congelator?
Felicitari!

Dana Cristea - pusikmea 1

05.04.2010, 17:21

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vacuta