Tochitura olteneasca

de ramo_cata in Mancaruri cu carne, 4 Oct 2009 | 12141 vizualizari

 

Initial am vrut sa fac ciulama cu pipote si inimi a la oana dar am inventat putin si a iesit ceva delicios...sotului nu-i plac mancarurile albe asta m-a facut sa improvizez...

 

INGREDIENTE

  • 500gr inimi si pipote de pui
  • 200g pulpa de porc
  • 500gr ciuperci
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • 2 gogosari
  • 4 linguri de faina
  • 4 linguri de smantana
  • un castronel bulion de rosii
  • foi de dafin,busuioc,cimbru,sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura olteneasca:

Am fiert carnea si am schimbat apa,le-am pus intr-o alta oala si le-am lasat la fiert in putina apa,un fel de prajeala aburinda:)

Am tocat legumele,ciupercile,ceapa,ardeiul iar morcovul l-am dat pe razatoarea mare..le-am pus peste carne,am adaugat 2 cani de apa si le-am lasat la fiert. smantana am amestecat-o cu faina,am mestecat-o pana s-a facut ca o pasta,aceasta pasta am subtiat-o cu bulionul de rosii,am adaugat aceasta compozitie peste carne si legume...am lasat-o la foc mic pana a scazut ,am adaugat foile de dafin,cimbrul,busuiocul,sarea,usturoiul si au mai clocotic 5-10 minute...am servit cu mamaliguta si smantana...

 

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura olteneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

ramo_cata 1

12.10.2009, 00:32

ana ma bucur ca ti-a placut

Dana Cristea - pusikmea 1

05.04.2010, 17:21

f buna

deyutzky 1

26.05.2011, 00:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

12310 puncte

Rocsi

7860 puncte

Constelatialeu

5590 puncte

Adele

5390 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!