Clatite cu ciocolata si budinca de vanilie

de ramo_cata in Dulciuri, 4 Oct 2009 | 7219 vizualizari

 

Am avut pofta de ceva dulce si ce sa fac daca nu clatite:)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • lapte
  • apa minerala dorna
  • ulei
  • faina
  • budinca de vanilie dr oetker ,se prepara excat cum scrie pe pachet
  • ciocolata fineti
  • topping de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu ciocolata si budinca de vanilie:

am batut ouale,am adaugat faina si am mestecat cu telul pana s-a facut o pasta mai groasa,am adaugat laptele,cam o cana,am amestecat ,am adaugat iar faina ,zaharul vanilat si apa minerala,uleiul...am umplut clatitele unele cu ciocolata si altele cu budinca de vanilie,pentru baietelul meu...

TIPS-URI

1

am copt o clatita,mi-a iesit cam grosuta dar am mai adaugat apa minerala...niciodata nu-mi iese din prima compozitia exact cum ar trebui sa fie..

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu ciocolata si budinca de vanilie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garnitura taraneasca de cartofi - Reteta simpla si gustoasa

ieri la 15:42

Frittata cu roșii cherry - Rețeta perfectă pentru un mic dejun sănătos

ieri la 09:40

Cartofi zdrobiți picanți la cuptor - Rețeta simplă pentru o garnitură gustoasă

pe 17.06 la 15:46

Reteta de baza pentru paine de casa

pe 16.06 la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2278 puncte

Rocsi

695 puncte

Lau

Lau 9

260 puncte

vasimur

163 puncte

oanapl

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Tort 'Pescar'