Ciorba de aripioare de curcan

de ramo_cata in Ciorbe, 26 Sep 2009 | 11001 vizualizari

 

ciorbele sunt preferatele mele si ale lui Andrei,baietelul meu...

 

INGREDIENTE

  • 3 aripi de curcan
  • 3-4 l de apa,niciodata nu masor apa,pun dupa ochi si depinde cam cata ciorba vreau sa fac...
  • 1 ardei gras rosu
  • o jumatate de dovlecel
  • 1 morcov
  • 5 cartofi medii
  • 2 cepe
  • bulion de rosii facut in casa
  • busuioc,delikat de legume
  • 1 ou
  • taitei spirale
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de aripioare de curcan:

Am taiat aripioarele in 3-4 bucatele,le-am spalat,le-am pus la foc si le-am lasat sa clocoteasca cam 30 minute dupa care am adaugat toate legumele mentionate mai sus...le-am lasat sa fiarba ,in functie de carne.am adaugat bulionul si taiteii spirale ,am adaugat oul(il bat putin dupa care pun cateva linguri de apa fiarta din oala peste el,amestec si incerc sa-l pun in locurile unde clocoteste apa...sa nu fie nici prea branzit dar nu-mi plac nici bucatile prea mari de ou) ,busuiocul si delikatul in functie de gust...as fi pus si un picutz de verdeata,patrunjel sau leustean dar nu am avut:)...le-am mai lasat cateva clocote cam vreo 10-15 minute ...



pofta buna!!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de aripioare de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

ANCA 1

26.09.2009, 20:59

buuun, si eu fac mereu ciorbita din aripi de curcan!

ramo_cata 1

29.09.2009, 21:10

da am mai pus si delikat in mancaruri.nu tot timpul dar mai pun...sunt atatea lucruri pe care nu ar trebui sa le mancam,de exemplu si carnea cumparata de curcan,pasare etc..crezi ca astea sunt f sanatoase?sau legumele din import?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

13110 puncte

RODIMUR

12670 puncte

Camelya

11120 puncte

Rocsi

6270 puncte

Oana

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Zeama de pui de tara