Ciorba de aripioare de curcan

de ramo_cata in Ciorbe, 26 Sep 2009 | 13260 vizualizari

 

ciorbele sunt preferatele mele si ale lui Andrei,baietelul meu...

 

INGREDIENTE

  • 3 aripi de curcan
  • 3-4 l de apa,niciodata nu masor apa,pun dupa ochi si depinde cam cata ciorba vreau sa fac...
  • 1 ardei gras rosu
  • o jumatate de dovlecel
  • 1 morcov
  • 5 cartofi medii
  • 2 cepe
  • bulion de rosii facut in casa
  • busuioc,delikat de legume
  • 1 ou
  • taitei spirale
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de aripioare de curcan:

Am taiat aripioarele in 3-4 bucatele,le-am spalat,le-am pus la foc si le-am lasat sa clocoteasca cam 30 minute dupa care am adaugat toate legumele mentionate mai sus...le-am lasat sa fiarba ,in functie de carne.am adaugat bulionul si taiteii spirale ,am adaugat oul(il bat putin dupa care pun cateva linguri de apa fiarta din oala peste el,amestec si incerc sa-l pun in locurile unde clocoteste apa...sa nu fie nici prea branzit dar nu-mi plac nici bucatile prea mari de ou) ,busuiocul si delikatul in functie de gust...as fi pus si un picutz de verdeata,patrunjel sau leustean dar nu am avut:)...le-am mai lasat cateva clocote cam vreo 10-15 minute ...



pofta buna!!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de aripioare de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

ANCA 1

26.09.2009, 20:59

buuun, si eu fac mereu ciorbita din aripi de curcan!

ramo_cata 1

29.09.2009, 21:10

da am mai pus si delikat in mancaruri.nu tot timpul dar mai pun...sunt atatea lucruri pe care nu ar trebui sa le mancam,de exemplu si carnea cumparata de curcan,pasare etc..crezi ca astea sunt f sanatoase?sau legumele din import?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert pasca traditionala
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de curcan cu fasole galbena