FASOLE CU CIOLAN AFUMAT

de ramo_cata in Porc, 27 Oct 2009 | 6393 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole boabe(am pus 1 1/2 castron cred ca aproximativ 700g)
  • 1kg ciolan afumat
  • 1 gogosar
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • bulion de rosii
  • telina 
  • frunze de leustean,telina,sare,oregano
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA FASOLE CU CIOLAN AFUMAT:

Am pus fasolea la fiert,am clocotit-o cam o ora la foc potrivit dupa care am schimbat apa.am pus din nou la fiert,cand a inceput sa clocoteasca am adaugat carnea si legumele tocate si le-am lasat sa fiarba la foc potrivit aproximativ o ora.


am adaugat sare dupa gust,frunzele de leustean,telina si oregano.am mai lasat-o cateva clocote.



pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

am servit-o cu ardei iute.

2

se poate servi cu muraturi taranesti,gogonele sau castraveti murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "FASOLE CU CIOLAN AFUMAT" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

rivka 1

28.10.2009, 21:05

am vazut o emisiune la TV la Oprah , doctor Oz cel care participa totdeauna la emisiunile Ophrei a spus ca cine consuma fasole des(deci macar saptamanal) are o circumferinta a taliei sub medie(deci e mai slab) si sanse reduse cu mult de cancer de colon(contine si foarte multe fibre).
mie imi place f mult fasolea, iahnia, fasolea frecata si ciorba de fasole, macar o data pe saptamana in casa la noi se consuma fasole,(mazare si linte) plus ca mai pun boabe de la conserva si in salate, etc.

Dana Cristea - pusikmea 1

05.04.2010, 17:17

f tare rivka, nu stiam. si mie imi place fasolea ffff multt, dar cu ceapa, la fel de multa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

O pizza de te lingi pe degete
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta Colosseum