Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Sabina in Torturi, 21 Mai 2009 | 8966 vizualizari
Oana 1
Ce bine arata! Imi place mult ananasul!! frisca ai colorat-o cu un colorant alimentar? sau o merge si cu piure de ananas?
Sabina 1
Oana, nu am folosit frisca ...am pus crema de vanilie (darling).
Constantin, vine si el la anu'
luminita20_2006 1
mmm..ce bine arata
Miha 1
Super!
yammy 1
Nota 10 cu steluta
Dana Cristea - pusikmea 1
sincer ma dau pe spate torturile tale, sunt f simplu de facut si rezultatul este extraordinar, felicitari, cu siguranta am de unde ma inspira de cum inainte, mie imi plac lucrurile simple
elena1988 1
tanyapatap 1
adry88 1
gaby_gabytza 1
placee
babi5 1
Bya Ralu 1
TRIMITE COMENTARIU
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 11:57
de laura_n 7
la 11:04
la 10:44
pe 04.05 la 20:15
pe 02.05 la 20:10
8 comentarii
6 comentarii
de gaby_duceag 8
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
oanapl
Caty
Alinutza80 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
burdulea56 1
VanessaAli 1
costi7hector 1
pinti 1
Constelatialeu 9
2483 puncte
bucatarasa 1
1400 puncte
gaby_duceag 8
1172 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
oanapl 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!