A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Pizza cu de toate

Postat de: Bunica in Pizza

Lasa aluatul la decongelat. Taie in bucati mici sunculita,salamul,cabanosul. Desfa borcanul de ciuperci si lasa ciupercile la scurs. Rade cascavalul si parmezanul. Intr-un castron pune...Citeste continuarea

Pulpa de porc la cuptor in sos de...

Postat de: katty in Porc

Spalam carnea si o taiem in bucati potrivite. Curatam ceapa, o spalam si o tocam fin. Intr-o tava turnam uleiul, punem ceapa, apoi bucatile de carne. Dam tava la cuptorul preincalzit  pana...Citeste continuarea

Paine neagra, cu seminte de floarea...

Postat de: ancutsa in Piine

  Pui drojdia uscată în vasul cu apa caldă, adaugi zahărul și amesteci. Lași 5 minute, să se activeze drojdia (o să facă o spumă ușoară). În bolul de la mixer...Citeste continuarea

Papară cu slănină

Postat de: Adrianele in Mancaruri cu carne

Se bat ouăle cu sarea. Între timp se prăjește slănina în ulei, se pun jumările și se toarnă ouăle bătute. Se prăjesc până se coagulează și se servește papara cu...Citeste continuarea

Platou de aperitive festive (de...

Postat de: RODIMUR in Aperitive / Garnituri

Ouăle se pun la fiert, la foc mediu, în apă cu sare. Când sunt gata, se răcesc și se decojesc. Se spală roșiile cherry și ardeiul capia, iar feliile de pâine (cine...Citeste continuarea

Paine cu faina integrala si fulgi...

Postat de: mihaelar63 in Piine

Se pune in masina de paine apa, laptele, mierea, uleiul si drojdia. Acestea se amesteca cu jumatate de cana faina alba . Apa si laptele trebuie sa fie caldute , pentru a ajuta...Citeste continuarea

Pastravi cu lamaie, unt si capere

Postat de: mihaelar63 in Pastrav

Pastravii se crapa pe burta si se curata de intestine . Se spala cu apa rece si se clatesc cu otet, api din nou cu apa rece . In mod natura ei sunt mai lipiciosi , cu ajutorul...Citeste continuarea

Piept de berbecut cu vin rosu si...

Postat de: mihaelar63 in Oaie

Pieptul de berbecut se curata si se spala. Ceapa si usturoiul se spala sis e curata de stratul superior de foi si de mustati. Carnea se pune la fiert cu vinul indoit cu apa . ...Citeste continuarea

Pastrav in crusta de malai

Postat de: mirela0911 in Pastrav

Se curata pestii de solzi, se eviscereaza (asta daca nu sunt deja) si se taie capul.  Se spala bine apoi se lasa sa se scurga de apa. Eventual se sterg cu prosoape de hartie absorbante pentru...Citeste continuarea

Paine boiereasca

Postat de: RODIMUR in Piine

Făina se cerne și se pune în vasul de frământat. Se face o adâncitură în mijlocul ei și acolo se pun: drojdia mărunțită, oul, zahărul și untul tăiat feliuțe....Citeste continuarea

Pui cacciatora sau pui in stil...

Postat de: mirela0911 in Pui

Bucatile de carne se spala bine apoi se lasa sa se scurga bine de apa. Uleiul se pune la incins intr-o cratita. Se pun bucatile de carne si se lasa sa se caleasca cate 5 minute pe fiecare...Citeste continuarea

Pasta de jumari Smalek

Postat de: cristeena20 in Aperitive / Garnituri

Procedura e ca si la jumari, doar ca taiem slanina cu carne cubulete mici, si le lasam sa se topeasca la foc mediu, apoi mic pana se face jumari. Cand e aproape facut adaugam ceapa tocata...Citeste continuarea

Praz gratinat cu jambon si sos de...

Postat de: ctlina in Mancaruri de legume

Indepartati partea verde a prazului (folositi-o pentru o supa). Curatati si spalati si taiati partea alba in bucati de 10 cm. Prazul meu era gros,am taiat apoi bucatile in 2 in lungime....Citeste continuarea

Paine cu nuci

Postat de: mihaelar63 in Piine

Mai intai se spala nucile cu apa calda din mai multe ape . Aceasta are rol de indepartare a eventualelor  impuritati  . Maruntiti usor nucile cu cutitul. Eu...Citeste continuarea

Piept de pui cu sos gorgonzola si...

Postat de: rocsi_1612 in Pui

Cum se prepara Piept de pui cu sos gorgonzola si smantana de gatit Spalati pieptul de pui si il stergeti cu niste servetele. Taiati fiecare jumatate de piept in doua sau trei felii, depinde...Citeste continuarea

Piept de pui cu legume la wok

Postat de: Ina in Mancaruri de legume

Punem la fiert orezul. Eu am folosit orez prefiert pe care l-am lăsat mai puțin pe foc ( să rămână ferm, să nu înflorească ). L-am scurs de apă și l-am spălat apoi și...Citeste continuarea

Paine cu leurda si untura

Postat de: antici_gabytza in Piine

Prima oara pregatim maiaua dizolvand drojdia in apa calduta.Amestecam dupa care adaugam zaharul si lasam deoparte. Cernem faina intr-un bol. Spalam legatura de leurda si o tocam marunt dupa...Citeste continuarea

Placinta cu foi de cartofi, sunca...

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Cartofii ii spalati si ii puneti la fiert in coaja. Cand sunt patrunsi, ii dati deoparte, ii lasati sa se raceasca. Ii decojiti si ii dati pe razatoarea mare. Amestecati cartofii cu oul, faina,...Citeste continuarea

Pizza cu ton si blat de malai

Postat de: oanapl in Pizza

Într-un bol, se pun drojdia, apa și zaharul. Cu degetele, se sfărâmă drojdia și se lasă deoparte 5 minute. Se adaugă maiaua peste făina amestecată cu mălaiul și sarea și...Citeste continuarea

Pulpe de curcan cu portocala si legume

Postat de: ancutsa in Curcan

    Se desfac pulpele de curcan de pe oase, astfel încât să le mărim suprafața de lucru, se așază într-o tavă pentru friptură, în care am pus un...Citeste continuarea

Piept de pui cu cartofi in sos de...

Postat de: RoxanaGeorgiana in Pui

Taiem cartofii cubulete, ii amestecam cu 1 plic de condimente Knor si ii asezam in tava, dupa care ne apucam de sos. Al 2-lea plic de Knor il amestecam cu putin ulei de masline si ungem pieptul...Citeste continuarea

Paste la cuptor cu ciolan afumat

Postat de: ladydi in Paste

Fierbem ciolanul pana se inmoaie carnea si dupa ce se racoreste, il taiem cubulete. Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi le scurgem si le punem intr-un castron incapator....Citeste continuarea

Pulpe de pui umplute cu pasta de...

Postat de: panacris in Slow Cooker

Se spală și curăță pulpele, apoi li se desprinde pielea, în așa fel încât să rezulte un buzunăraș. Ciupercile se toacă cât mai mărunt și se călesc...Citeste continuarea

Papricas cu piept de pui si...

Postat de: mihaelar63 in Slow Cooker

Ceapa si gogosarul se curata si se taie marunt cubulete . Sotati-le usor in ulei . Sarati si piparati . Pieptul de pui se taie cuburi mai marisoare si se pune la sotat pana...Citeste continuarea

Paste de casa cu bacon si spanac in...

Postat de: katty in Slow Cooker

In vasul aparatului slow cooker Crock Pot punem rosiile. Intr-o tigaie punem uleiul de masline si rumenim baconul taiat cubulete. Cand baconul este rumenit, punem usturoiul taiat marunt....Citeste continuarea

Pere in sos de rodii la slow cooker...

Postat de: katty in Slow Cooker

Spalam perele si le curatam de coaja. Asezam perele in vasul aparatului slow cooker Crock Pot . Punem batonul de scortisoara si anasonul stelat si turnam sucul de rodie. Asezam capacul...Citeste continuarea

Pui cu smantana si parmezan

Postat de: Constelatialeu in Pui

Mamaliga : Apa cu sare si unt se pune la fiert, cand incepe sa fiarba se adauga malaiul si se amesteca continuu pana se ingroasa si malaiul este fiert. Se taie pieptul de pui in cubulete...Citeste continuarea

Paste cu sunca si sos alb, o...

Postat de: rocsi_1612 in Penne

Cum se prepara Paste cu sunca si sos alb, o combinatie delicioasa Intr-o oala puneti apa cu sare, o transferati pe foc. Cand apa clocoteste, adaugati pastele si le fierbeti la foc potrivit....Citeste continuarea

Pulpe de gaina cu kapia gatite la...

Postat de: mihaelar63 in Slow Cooker

Pulpele de gaina fierte in zeama pentru ciorba se ung cu ulei de masline. Se condimenteaza carnea cu harissa, piper negru si oregano. Folositi amestecuri de piper diferite si...Citeste continuarea

Paine impletita in trei corzi

Postat de: RODIMUR in Piine

Făina cernută se pune în vasul pentru frământat și se face în mijlocul ei o adâncitură în care se pun: drojdia mărunțită, oul și zahărul. Sarea se presară...Citeste continuarea

Pulpa de manzat de vita cu sos de...

Postat de: gurita_ta2005 in Slow Cooker

Carnea se spala, se taie bucati si se asaza in vasul aparatului slow cooker Crock Pot . Punem ulei de masline, usturoiul taiat felii, condimnetele, apa. Setam functia High si lasam pentru 3:30...Citeste continuarea

Pui in stil italian cu legume si...

Postat de: katty in Slow Cooker

In  vasul aparatului slow cooker Crock Pot punem conserva de rosii si ceapa tocata marunt. In uleiul de masline rumenim intr-o tigaie la foc iute pulpele pe ambele parti. Cand sunt gata,...Citeste continuarea

Perle de tapioca cu legume si somon...

Postat de: panacris in Slow Cooker

Zarzavaturile se curăță și se dau pe răzătoare sau se taie julien. Ardeii și ceapa se toacă mărunt. În vasul slow cookerului Crock Pot se pune uleiul de struguri, legumele...Citeste continuarea

Pui cu legume in sos de smantana

Postat de: mirela0911 in Pui

Se spala pieptul de pui, se sterge de apa apoi se feliaza in 6 bucati (mai groase decat pentru snitele). Se condimenteaza cu sare si piper apoi se tavalesc bucatile de carne prin faina alba. Se...Citeste continuarea

Pulpe de curcan cu verdeturi si...

Postat de: panacris in Slow Cooker

Pulpele de curcan se asezonează cu amestecul de ierburi și usturoi, se stropesc cu uleiul de măsline și se așază în vasul slow cooker Crock Pot , sau într-un vas termorezistent....Citeste continuarea

Pizza milaneza

Postat de: RODIMUR in Pizza

Se face un aluat din: făină albă, drojdie, zahăr, sare extrafină, apă caldă și ulei de măsline, adăugat la sfârșitul frământării, pentru definitivare. După adăugarea...Citeste continuarea

Papricas de caprioara

Postat de: katty in Mancaruri cu carne

Taiem carnea in bucati mai mici. O asezam intr-un vas cu capac si adauam peste ea vinul, piper, foi de dafin si cimbru..Acoperim vasul si il lasam la frigider 12-24 ore, avand grija sa ...Citeste continuarea

Paste cu spanac si sos de smantana...

Postat de: RODIMUR in Paste

Cum se prepara reteta Paste cu spanac si sos de smantana si cascaval Mai întâi se răzuiește fin cașcavalul și se pun pastele la fiert, în apă clocotită cu sare,...Citeste continuarea

Peltea din piersici rosii si gutui

Postat de: Constelatialeu in Dulceata / Gem

Intr-un tuci am pus cojile de piersici si gutui, am adaugat apa cat sa treaca de 3 degete peste coji si am lasat sa fiarba la foc mic pana ce cojile au devenit moi. Am strecurat zeama, am...Citeste continuarea

Pizza Feliciana

Postat de: RODIMUR in Pizza

Pentru aluat, se cerne făina în vasul pentru frământat și se face în mijloc o adâncitură în care se adaugă drojdia proaspătă fărâmițată și zahărul....Citeste continuarea

Piept de pui cu mustar si...

Postat de: RODIMUR in Pui

Pieptul de pui se spală și se fasonează. Se condimentează pieptul de pui, pe ambele fețe, cu: sare, piper și condimente pentru pui și se lasă 4-5 minute astfel, ca să se pătrundă....Citeste continuarea

Pui cu leurda

Postat de: sufletista in Mancaruri cu carne

Intr-o tigaie calim ceapa si leurda tocata marunt cca 2 min, lasam sa se raceasca. Intre timp intr-un bol mai mare adaugam condimente, vinul, leurda calita, amestecam pana ce se omogenizeaza....Citeste continuarea

Pastai verzi cu jambon sec si...

Postat de: ctlina in Mancaruri de legume

Curatati si spalati pastaile verzi. Intr-o oala adanca puneti la fiert o cantitate mare de apa cu sare. Adaugati pastaile spalate si curatate.  Fierbeti la foc potrivit timp de 15...Citeste continuarea

Piept de pui la cuptor cu...

Postat de: Bucataras in Pui

Incalzeste cuptorul la 200 grade C. Pune pieptul de pui intr-un castron, adauga condimentele, usturoiul pisat, sarea si piperul, apoi 1 lingura ulei de masline. Nu am trecut o anume...Citeste continuarea

Paste negre cu somon si sos pesto

Postat de: cristeena20 in Paste

Punem pastele la fiert in apa cu sare. Eu am ales spaghete negre (cu cerneala de sepie), dar exista si linguine negre.  Feliile de somon se condimenteaza doar cu sare si piper, apoi se...Citeste continuarea

Pizza sfert

Postat de: Constelatialeu in Pizza

Aluat : Am folosit tava de la aragaz ( aragaz tip nou, care are dimensiuni mai mari decat cele clasice), tapetata cu hartie de copt. Intr-un castron am cernut faina, am facut o adancitura in...Citeste continuarea

Paine taraneasca, cu iaurt si masline

Postat de: ancutsa in Piine

    Într-un bol încăpător sau în bolul de la mixer/robot dizolvi drojdia în apă călduţă, adaugi zahărul și 100 g făină și amesteci bine. Lași...Citeste continuarea

Penne cu sos Arrabbiata

Postat de: RODIMUR in Penne

Pennele se pun la fiert, în apă clocotită cu sare, pentru 7-8 minute. Între timp, se prepară sosul. Se spală roșiile cherry și se înjumătățesc. Usturoiul se...Citeste continuarea

Pui basquise

Postat de: rocsi_1612 in Pui

Parliti pulpele de pui de eventualul puf, le spalati si le taiati in doua. Ceapa curatata o tocati marunt. Ardeii ii curatati de cotori, seminte si ii taiati fasii. Puteti pune si copti ardeii,...Citeste continuarea

Paine norisor, cu bere si cimbru

Postat de: ancutsa in Piine

   Într-un bol încăpător sau în bolul de la mixer/robot pregăteşti maiaua, dizolvând drojdia cu zahărul (care o va activa) în apă călduţă,...Citeste continuarea

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]