Ina

6

Bucataras
Chef

Fetesti

Bucataras din 09.04.2010

RETETE577
PRIETENI347
Retete / Retete Delikat

Chiftele de dovlecei cu telemea de oaie

In Retete Delikat la 15 Iul 2018

Dovleceii se curata de coaja, se dau pe razatoarea mare si se presara cu sare. Se lasa intr-o sita pentru a se scurge lichidul din ei, apoi se prezeaza bine intre palme pentru a elimina complet zeama.   Trecem si morcovul prin razatoare si stoarcem bine de suc. Branza se rade...

Supa de linte cu coriandru, menta si chilli

In Retete Delikat la 14 Iul 2018

Punem lintea in apa calduta si o lasam asa pentru o ora. Tocam ceapa, ardeiul si morcovul, pe care le punem la calit in 1-2 linguri cu ulei de masline. Avand grija ca legumele sa nu se arda, adaugam in oala in care se calesc apa fierbinte si lasam totul la fiert. Cand ceapa este fiarta,...

Pulpe de cocos cu cartofi natur si salata de ardei copți

In Retete Delikat la 14 Iul 2018

Bucatile de carne, spalate si scurse, se condimenteaza cu sare si amestec de ierburi si marar de la Delikat. Se stropesc cu ulei de masline si se acopera/videaza, lasandu-se cateva ore la rece (Eu le-am lasat peste noapte). Se asaza bucatile de carne condimentate intr-o tava cu gratar si se...

Piept de gasca cu sos de portocale si varza rosie fiarta in vin

In Retete Delikat la 10 Iul 2018

Incepem cu partea care necesita timp mai indelundat   de gatire: varza fiarta in vin.  Curatam ceapa si o tocam solzisori. Tocam varza si o frecam cu putin zahar inainte de a o pune la foc, pentru a se inmuia putin. Intr-o cratita punem varza si ceapa tocate, le acoperim cu vin...

Pulpe de gasca cu piure, mere caramelizate si sos de zmeura

In Retete Delikat la 10 Iul 2018

Pulpele de gasca se spala in apa rece si se lasa 1 minut la scurs.  Nu condimentam carnea de la inceput pentru a nu se deshidrata carnea. Sarea se va adauga peste carne doar la montarea preparatului pe farfurie. Crestam pielea in lung, apoi in lat, formand patratele/romburi. Daca...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 20.12.2020

Desert nuci umplute

publicat la 13.12.2020

Piept de pui cu legume la wok

Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Ai, intr-adevar, o mare fixatie: propria-ti persoana. Dac-ar fi dupa tine, chiar si Soarele ar trebui sa se invarta in jurul tau!

 
 
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]