Remontarea maionezei taiate

Postat de miha in Tipsuri pe 10 Dec 2009 | 19102 vizualizari

Comentarii (5)

03.04.2010, 12:54

Eu mai repar maioneza luand o lingurita din cea taiata in alt castron si amestecand-o fie cu putina lamaie (se leaga la amestec), fie cu un pic de apa rece. Si apoi o adaug cate putin pe cea taiata amestecand continuu

03.04.2010, 13:12

eu o dreg f repede cu o lingurita de mustar, pun lingurita de mustar in maioneza taiata, putin ulei si se leaga imediat

03.04.2010, 13:25

azi am patit pt prima oara si eu, asa ceva.am mutat-o din robot intr-un castron mai mare
am pus in robot doua galbenusuri,am inceput sa le mixez normal adaugand putin cate putin din maioneza taiata.asa am reparat-o imediat

03.04.2010, 14:46

ca sa nu se taie maioneza, eu stiu ca ouale trebuie sa fie la temperatura camerei, asa-i?

10.04.2010, 19:37

pusik,nu cred.uneori mi se intampla sa le scot din frigider exact cand prepoar maioneza si asta n-a constituit niciodata o problema

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola