Reteta de baza de blat de tort cu cacao

de ralu_ca in Torturi, 29 Noi 2014 | 18685 vizualizari

 

Reteta de baza de blat de tort cu cacao: simplu si delicios, ideal pentru orice tort. Textura pufoasa si aroma intensa de cacao fac acest blat perfect pentru orice ocazie, putand fi combinat in variante foarte multe, la fel de reusite dew fiecare data! Oua, zahar, faina, sunt cateva dintre ingrediente.

 

INGREDIENTE

Ingrediente Reteta de baza de blat de tort cu cacao

  • 8 oua
  • 8 linguri zahar
  • 5 linguri faina
  • 4 linguri cacao
  • 1 fiola esenta rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de baza de blat de tort cu cacao:

Preparare Reteta de baza de blat de tort cu cacao

Am separat albusurile de galbenusuri. Albusurile cu 5 linguri zahar le-am batut spuma, iar galbenusurile cu 3 linguri zahar si esenta rom le-am batut pana devine de culoare galben deschis si cresc in volum.

Cele doua compozitii le amestec si mixex usor, apoi adaug faina si cacao si se incorporeaza in compozitie. Intr-o tava de tort detasabila tapetata cu hartie copt, turnam compozitia si introducem la cuptorul preincalzit pana ce se coace ( proba cu scobitoarea )

Se scoate de pe inel, lasam sa se raceasca, il taiem si il pregatim pentru un tort gustos.

Pentru varianta fara cacao, ai reteta aici - blat de tort., iar aici pe cea de blat de tort cu nuca

Iti las si reteta unui delicios Tort de ciocolata

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de baza de blat de tort cu cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

deyutzky 1

29.11.2014, 18:07

perfect

Rocsi 1

30.11.2014, 11:48

Ce frumos. Mie nu-mi iese niciodata asa drept

Rahela Velicu 1

11.05.2016, 19:03

de facut!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Tort pentru mama