Borek

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 8 Mar 2011 | 6111 vizualizari

 

Pai nu va asteptati sa va dau tort de ziua femeilor sau mucenici...ce un borek nu-i bun intr-o zi ca asta

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foi de placinta
  • ulei ptr uns foile
  • 500 grame branza de vaci
  • 2 oua
  • 1 cutie mica de smantana
  • putina sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Borek:

Jumatate din foi se folosesc dedesupt si cealalta jumatate deasupra. Se unge fiecare foaie cu ulei.

Branza se amesteca impreuna cu ouale batute si smantana. Se pune si putina sare.

Se toarna compozitia peste jumatatea foilor de placinta si se adauga restul foilor.

Se cresteaza in felii,ca sa poata fi feliata usor dupa ce e gata.

Se da la cuptor cam 40 de minute.

O sa mai incerc si cu alte arome ca a fost foarte gustoasa!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Borek" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

lia maria 1

09.03.2011, 11:22

super bun

MIUTA 1

09.03.2011, 18:15

Foarte,foarte bun imi place

bettyC 1

13.03.2011, 12:47

super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Placinta creata