Branza cu mucegai, mere ionatan si dulceata de sfecla rosie

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2012 | 4803 vizualizari

COMENTARII (11)

Zamfira 1

30.10.2012, 19:31

MotanLaOale 1

30.10.2012, 19:35

portiadelumina 1

30.10.2012, 19:41

Simandicos dar bun. Adică merită

Valclaudia 1

30.10.2012, 19:59

Lau 1

30.10.2012, 20:16

Mitinita 1

30.10.2012, 20:34

mie imi place,sigur e o combinatie super

alldaycooking 1

30.10.2012, 20:54

super combinatie!

Lorra 1

30.10.2012, 21:15

Bya Ralu 1

30.10.2012, 21:27

MIUTA 1

30.10.2012, 22:01

Foarte interesant!

adry88 1

31.10.2012, 09:35

interesant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Carnaciori de nuca