Desert budinca cu lapte si tapioca

de Mitinita in Dulciuri, 26 Sep 2021 | 3013 vizualizari

 

O reteta de baza pentru budinca cu lapte si tapioca. E foarte indragita de cei mici. 

 

INGREDIENTE

  • 600 ml lapte
  • 75 gr perle de tapioca
  • 50 gr zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert budinca cu lapte si tapioca:

Se pune laptele la fiert, apoi se adauga zaharul si tapioca.

Se fierbe la foc mic, amestecand des, ca sa nu se lipeasca si sa nu se formeze cocoloase.

Se fierbe pana cand se ingroasa, apoi se lasa deoparte 10 minute, se orneaza si se serveste. Daca preferati, se poate raci bine inainte de a fi servita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert budinca cu lapte si tapioca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1000 lei
2999.99 lei
1999.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (13)

Rahela Velicu 1

28.09.2021, 08:26

Rocsi 1

28.09.2021, 09:50

Catalina L 1

29.09.2021, 19:21

imi place tapioca

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu visine si budinca