Ciorba de legume cu perisoare la Crock-Pot

de Bunica in Slow Cooking, 3 Oct 2016 | 965 vizualizari

 

Sâmbătă seara când m-am întors de la Florești, după atâta alergătură după obstacolele cailor, am pus ”cioroiul”la treaba. Și-a muncit din greu săracul! Întâi a făcut o ciorbiță delicioasă de legume cu perișoare.

 

INGREDIENTE

  • o ceapă
  • 1 morcov
  • o bucata de țelină
  • un ardei gras
  • 2 roșii
  • 250 ml. bors
  • o legătură de leuștean
  • Perișoare
  • 100 g.carne tocată
  • o ceapă
  • 2 linguri orez
  • 1 ou
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu perisoare la Crock-Pot:

Pregătim perișoarele:


Ceapa curățată, spălată si tocată mărunt se amestecă bine cu sare, carnea tocată, piper și ou.


Se fac perișoare si se pun în vasul de la Crock-Pot.

Ceapa, morcovul, țelina, ardeiul se curăță, spală și toacă mărunt.


Rosiile spălate le dai pe răzătotoare.


Se pun toate ingredientele în vasul Crock Pot, se acoperă cu apă (cu două degete deasupra ingredientelor), cuplăm aparatul la priză, îl setăm pe programul High și-l lăsăm 3 ore la fiert.


Când legumele sunt fierte ridicăm capacul, punem borsul si-l mai lăsăm la ficert o oră.


Sărează după gust.


Decuplăm de la sursa de curent,punem leușteanul tocat.


Să vă fie de folos!


 

TIPS-URI

1

La servire se poate adăuga smântână.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu perisoare la Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

miki_a 1

03.10.2016, 23:58

Ce bine mi-ar prinde si mie oala asta, prea mult e laudata si prea multe stie sa faca!

simona72 1

04.10.2016, 10:46

Al meu n-a somat, am facut un gulas...servesc ciobita de la dumneata

anca_rm 1

05.10.2016, 09:52

ce ciorbica buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ratatouille pe grill
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel gatita la 140 de grade