Dovlecei umpluti la Crock-Pot

de Bunica in Slow Cooking, 3 Oct 2016 | 607 vizualizari

 

Dovleceii umpluți s-au făcut singuri:))))) A avut grijă”cioroiul” ca să am mâncare caldă .
I-am pregătit de seara,iar dimineața i-am pus în vas pentru preparare. Ce buni au fost !

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • o ceapă
  • 3 linguri orez
  • 300 g carne tocată
  • sare
  • piper
  • 3 rosii+foaie de dafin
  • 2 linguri ulei
  • o legătură pătrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti la Crock-Pot:

Ceapa curățată, spălată, tocată marunt se amestecă împreună cu carnea tocată, orezul (spălat), sarea, piperul și pătrunjelul tocat mărunt (jumătate din el).


Dovleceii îi spălăm și îi tăiem de mărimea dorită.


Cu ajutorul unei lingurițe se scoate miezul fiecărei bucăți de dovlecel.


În locul miezului punem carnea pregătită anterior.


Așeazăm bucățile de dovlecel în vasul aparatului Crock-Pot.


Deasupra punem roșiile date pe răzătoare,foaia de dafin ,uleiul ,sare si piper după gust, 100 ml. apă și pornim aparatul pe programul High pentru 4 ore.


Decuplăm aparatul de la sursa de curent electric,ridicăm capacul și punem restul de pătrunjel .


La servire putem adăuga smântână sau iaurt,după preferință.


poftă bună!


 

TIPS-URI

1

Am avut 2 dovlecei lungi ,Am tăiat dovlecelul in 3.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti la Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

noiinbucatarie 1

03.10.2016, 22:03

simona72 1

04.10.2016, 10:44

Imi place ca nu se face terci dovlecelul!

anca_rm 1

05.10.2016, 09:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel gatita la 140 de grade