Friptura de porc la Crock Pot

de -Miti- in Slow Cooking, 15 Ian 2016 | 786 vizualizari

 

De cand am slow cooker-ul fac tot mai des la el friptura. Carnea iese atat de frageda, incat cade de pe os. Si se poate folosi chiar si cea mai ieftina bucata de carne, rezultatul e acelasi.


Astazi va aduc o delicioasa friptura cu afumatura.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne de porc
  • 1/2 kg coaste afumate
  • 100 ml apa
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la Crock Pot:

Se taie carnea in bucati de marime egala.

Coastele afumate se taie in bucati.

Se aseaza carnea si coastele in recipientul vasului de gatit si se adauga apa.

Se seteaza Crock Pot-ul pe 6 ore high sau 8 ore low.

Se serveste cu o garnitura sau cu mamaliga si muraturi sau salata alaturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Friptura de porc la Crock Pot-0
Friptura de porc la Crock Pot-1
Friptura de porc la Crock Pot-2
Friptura de porc la Crock Pot-3
Friptura de porc la Crock Pot-4

COMENTARII (22)

Rocsi

Rocsi 1

16.01.2016, 19:42

Ahhh, ce buna este!

dantes

dantes 1

17.01.2016, 11:08

Buna!

Gicuta69

Gicuta69 1

18.01.2016, 09:13

La cum arata, nu te poti opri la o singura portie!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!