Limbă de porc cu praz și măsline

de Panacris in Porc, 3 Noi 2013 | 27956 vizualizari

COMENTARII (22)

Tabita _ 1

03.11.2013, 14:24

Corinuta 1

03.11.2013, 14:25

Nu cred c-am papat vreodata!

Constelatialeu 1

03.11.2013, 14:27

Se spune ca limba e cea mai buna mancare de pe pamant in aceiasi masura in care este si cea mai rea mancare...cu limba spui si faci cele mai urate lucruri dar si cele mai bune...stiu ca a fost o piesa de teatru pe tema asta...

Cris2711 1

03.11.2013, 14:30

Ufff,da bine mai arata

Bunica 1

03.11.2013, 14:33

In final ai facut-o cu sos rosu

Panacris 1

03.11.2013, 14:34

Corina, e tare bună Carnea e fragedă și macră dacă depășești handicapul că mânânci limbă o să vezi că tare gustoasă

laura_n 1

03.11.2013, 14:34

arata super misto, dar eu as prefera alta carne

Panacris 1

03.11.2013, 14:36

Da Bunica, că să o mai înmulțesc Așa cu maioneză, am fi mâncat doar odată din ea Bineînțeles că Zmeii mici, nici nu au băgat-o în seamă Data viitoare le spun că e carne de porc, nu limbă Că doar tăiată marunt nici nu-ți dai seama, din ce parte a porcului e carnea

laura_n 1

03.11.2013, 14:45

vaaai, Crisule ))

RoXx 1

03.11.2013, 15:05

Bunica 1

03.11.2013, 15:08

))

Krystyan Trendy 1

03.11.2013, 15:17

foarte buna

delia64 1

03.11.2013, 15:22

MotanLaOale 1

03.11.2013, 15:24

babi5 1

03.11.2013, 15:41

Bya Ralu 1

03.11.2013, 15:50

ce mult imi place mancarica asta!

deyutzky 1

03.11.2013, 15:54

Rocsi 1

03.11.2013, 16:04

Super

Merisor 1

03.11.2013, 18:10

diaconta 1

03.11.2013, 20:06

Ma tenta si pe mine o limba,dar mi-a trecut apoi))))))
faina mancare

_Alina_ 1

04.11.2013, 07:56

Tare buna!

anca_rm 1

04.11.2013, 09:30

ce bun

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Limba de porc cu masline