Limbă de porc cu praz și măsline

de Panacris in Porc, 3 Noi 2013 | 13632 vizualizari

COMENTARII (22)

- TABITA - 1

03.11.2013, 14:24

Corinuta 1

03.11.2013, 14:25

Nu cred c-am papat vreodata!

Constelatialeu 1

03.11.2013, 14:27

Se spune ca limba e cea mai buna mancare de pe pamant in aceiasi masura in care este si cea mai rea mancare...cu limba spui si faci cele mai urate lucruri dar si cele mai bune...stiu ca a fost o piesa de teatru pe tema asta...

Cris2711 1

03.11.2013, 14:30

Ufff,da bine mai arata

Bunica 1

03.11.2013, 14:33

In final ai facut-o cu sos rosu

Panacris 1

03.11.2013, 14:34

Corina, e tare bună Carnea e fragedă și macră dacă depășești handicapul că mânânci limbă o să vezi că tare gustoasă

laura_n 1

03.11.2013, 14:34

arata super misto, dar eu as prefera alta carne

Panacris 1

03.11.2013, 14:36

Da Bunica, că să o mai înmulțesc Așa cu maioneză, am fi mâncat doar odată din ea Bineînțeles că Zmeii mici, nici nu au băgat-o în seamă Data viitoare le spun că e carne de porc, nu limbă Că doar tăiată marunt nici nu-ți dai seama, din ce parte a porcului e carnea

laura_n 1

03.11.2013, 14:45

vaaai, Crisule ))

RoXx 1

03.11.2013, 15:05

Bunica 1

03.11.2013, 15:08

))

Krystyan Trendy 1

03.11.2013, 15:17

foarte buna

delia64 1

03.11.2013, 15:22

MotanLaOale 1

03.11.2013, 15:24

babi5 1

03.11.2013, 15:41

Bya Ralu 1

03.11.2013, 15:50

ce mult imi place mancarica asta!

deyutzky 1

03.11.2013, 15:54

Rocsi 1

03.11.2013, 16:04

Super

merisor 1

03.11.2013, 18:10

diaconta 1

03.11.2013, 20:06

Ma tenta si pe mine o limba,dar mi-a trecut apoi))))))
faina mancare

_Alina_ 1

04.11.2013, 07:56

Tare buna!

anca_rm 1

04.11.2013, 09:30

ce bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulete de cascaval cu cartofi

de Rocsi 9

la 11:52

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu muschiulet de purcel