Oua posate sau ochiuri romanesti

de Mutulica in Reteta de vedeta, 17 Mai 2016 | 20022 vizualizari

COMENTARII (42)

madi_marin 1

17.05.2016, 21:25

mie imi plac la nebunie! week-end de week-end ma rasfat cu oua, ca in restul saptamanii micul dejun lipseste de cele mai multe ori....

Mutulica 1

17.05.2016, 21:36

Multumesc mult!

miki_a 1

17.05.2016, 21:41

O executie perfecta! Bravo!

Mutulica 1

17.05.2016, 21:43

mersi!

katty 1

17.05.2016, 23:02

Pentru mine pot sa fie oricum, daca s-ar organiza un concurs de mancat oua as castiga detasat.Doar proaspete sa fie, si de tara.

Mutulica 1

18.05.2016, 06:54

Saru-mana, nu stiu daca sunt cum iti plac!Gainile au mancat la viata lor si concentrate , au primit si medicamente .

Bucataras Anca 1

18.05.2016, 13:46

Panacris 1

18.05.2016, 14:19

mirela0911 1

18.05.2016, 15:19

Nu am facut niciodata, dar o sa incerc reteta ta! Arata tare bine!

Mutulica 1

18.05.2016, 16:17

Multumesc pentru aprecieri!

Bya Ralu 1

18.05.2016, 21:39

sunt bune

mamaieelena 1

18.05.2016, 23:29

sunt executate ca la carte ,excelente

Mutulica 1

19.05.2016, 10:36

Mersi!

tina58 1

23.05.2016, 19:23

Si eu le fac foarte des pentru ca ma feresc de prajeli dar eu nu pun in apa nici sare si nici otet si ies perfecte. Le fac intr- o craticioara cu interiorul antiaderent , le pun intr-adevar foarte incet cu o cescuta, le las trei minute dupa ceas in apa care nu trebuie sa clocoteasca si sunt perfecte.

Mutulica 1

23.05.2016, 20:03

Mersi pentru comentariu , Tina!

Xandrinne 1

05.07.2016, 13:59

Mutulica 1

05.07.2016, 16:44

Saru-mana!

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tocana de naut cu chorizo si bulgur