Papanasi fierti

de iri_iri in Dulciuri, 19 Ian 2013 | 2369 vizualizari

 

de papanasi prajiti in baie de ulei cu smantana si dulceata tot am mancat si bineinteles m-am cam saturat asa ca am incercat varianta papanasilor fierti care sunt o bunatate si pe care ii poti ervi tot cu smantana...ma repet:.sunt o bunatate!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de branza de vaci,
  • 3 oua,
  • 2 linguri de zahar,
  • un plic de zahar vanilat
  • faina cat sa iasa un aluat usor de modelat,
  • smatana.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi fierti:

Pentru inceput batem ouale cu zaharul, apoi le adaugam peste branza impreuna cu zaharul vanilat. La final adaugam faina si amestecam pana se formeaza un aluat usor de modelat, din care facem bile cat o nuca.


Separat punem intr-o oala apa la fiert cu un pic de sare si o lingura de ulei, iar cand apa este la punctul de fierbere adaugam bilele una cate una si le lasam sa fiarba pana se ridica la suprafata si apoi le scoatem intr-un bol. Adaugam smantana cat sunt fierbinti.


Sunt o bunatate.


Pofta buna la desert!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi fierti" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

diaconta 1

19.01.2013, 22:09

si mie-mi plac fiert,dar ii dau si prin pesmet

iri_iri 1

19.01.2013, 23:07

ma bucur ca va place

MotanLaOale 1

19.01.2013, 23:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Papanasi moldovenesti