PASTRAV "IMBRACAT"IN BACON

de Bucataras Medi in Peste, 2 Sep 2012 | 4347 vizualizari

COMENTARII (39)

iry-gabriela 1

02.09.2012, 21:11

o bunatate ce mai.............

Alinutza80 1

02.09.2012, 21:14

Lau 1

02.09.2012, 21:17

ce bunatate

Georgiana78 1

02.09.2012, 21:36

ce delicatese.....imi place!

adry88 1

02.09.2012, 22:00

arata bn

mihaelar63 1

02.09.2012, 22:26

Vai ce peste grozav , imbracat, ai facut, iar nu mai pot de pofta

mihaelar63 1

02.09.2012, 22:29

Am o nedumerire
La ingrediente ai scris corect , eama de lamaie "
Sau trebuia ,, ia-ma de lamaie "?

gaby_duceag 1

02.09.2012, 22:37

sau teama de lamaie

Cris2711 1

02.09.2012, 22:40

))

mihaelar63 1

02.09.2012, 22:42

Cred ca vb cifrat cu George

Poliana 1

03.09.2012, 08:38

Super mancare, sanatoasa si gustoasa!

Sim0na 1

03.09.2012, 10:37

Asa ceva nu pot refuza!!! As manca peste si la micul dejun

RoXx 1

04.09.2012, 19:26

Arata grozav .Pastravul este extraordinar am sa pun in practica reteta ta

gaby_gabytza 1

09.09.2012, 22:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pastrav somonat pe pat de sare la cuptor cu orez salbatic