Salam de biscuiti cu banane

de diana_k in Prajituri, 3 Noi 2011 | 17529 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g biscuiti
  • 125g unt sau margarina
  • 200ml lapte
  • 6 linguri de zahar
  • cacao
  • 3 banane

dupa preferinta:

  • esenta de rom, portocala,
  • zahar vanilat
  • 1/2 cana nuca taiata bucatele
  • 1/2 cana stafide
  • bucatele de rahat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti cu banane:

Dam biscuitii pe robot, razatoare sau ce avem, lasam cateva bucati de biscuiti mai marisoare.


topim pe foc zaharul in lapte, adaugam untul si amestecam bine pana se topeste si el. punem si stafidele.


dam deoparte si lasam sa se rocoreasca, cand e aproape rece adaugam biscuitii macinati, nucile, esentele, cacaoa amestecam bine,la nevoie se mai poate adauga zahar sau lapte. trebuie sa avem o compozitie moale dar care poate fi modelata.


pe o foaie de naylon modelam un sul lung in mijlocul caruia punem bananele decojite. stragem bine cu ajutorul naylonului si lasam la rece pana se intareste apoi taiem felii...pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti cu banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

aziz 1

04.11.2011, 10:20

Sandie 1

24.11.2011, 14:52

Aspect frumos si combinatia intre banane si restul ingredientelor trebuie sa fie f. buna, dar am o intrebare: bananele, dupa un timp, se inegresc. Cum procedezi ca sa le mentii albe?

babi5 1

26.08.2013, 20:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti