Salam de biscuiti cu banane

de Oana in Prajituri, 10 Mar 2010 | 15121 vizualizari

 

Rapid de tot, cand ti-e pofta de-un dulce!

PS: Pana se intareste la frigider, te saturi lingand castroanele :))

 

INGREDIENTE

  • 30 de biscuti
  • 6 bucati de rahat colorat
  • o mana de stafide
  • 2 linguri nuci coapte maruntite
  • o ceasca cu lapte
  • un ou
  • 5 linguri zahar
  • 3 linguri cacao
  • jumatate ciocolata cu alune
  • esenta de rom
  • 100 g unt
  • 2 banane
  • nuca de cocos colorata
  • celofan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti cu banane:

Modul de preparare este acelasi ca la reteta de baza de salam de biscuiti.


Se amesteca intr-o craticioara laptele, oul, zaharul, cacao, ciocolata rupta bucati, stafidele, nucile si rahatul taiat cubulete. Se pune pe foc si se amesteca in continuu, pana se ingroasa. Se ia de pe foc si se adauga esenta de rom si untul. Se omogenizeaza pana untul s-a topit complet.


Se amesteca compozitia cu biscuitii rupti bucatele.


Pe o bucata de celofan se presara nuca de cocos, se aseaza compozitia cu o lingura, cu grija, apoi se pun bananele curatate si se ruleaza strans. Se lasa la rece cateva ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti cu banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Oana 1

12.03.2010, 18:49

Bravooo! sa aveti pofta!

mariac 1

28.03.2010, 20:53

bravo foarte bun

izulika 1

12.04.2010, 16:59

arata foarte bine am sa-l incerc si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Foi cu cacao si crema mascarpone