Salata cu ton si naut

de Rocsi in Salate, 6 Aug 2014 | 2641 vizualizari

 

Astazi este dezlegare la peste, este si pot, si daca mai punem la socoteala si canicula de afara, este clar, nu vrem sa stam prea mult langa aragaz. Aceasta salata este solutia perfecta pentru astfel de zile.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie naut (eu am folosit de la SunFood)
  • 5 linguri boabe de porumb
  • 300 gr ton in suc propriu
  • 1/2 ardei kapia
  • 1/2 ardei galben
  • 3-4 crengute patrunjel verde
  • 2 rosii mari
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri zeama de lamaie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu ton si naut:

Scurgem nautul de zeama, la fel boabele de porumb, tonul de ulei si le punem intr-un bol.


Ardeiul galben si kapia, il spalam, il curatam de seminte si il taiem bucati potrivite.


Patrunjelul verde il spalam, indepartam cozile si il tocam marunt.


Punem si acestea in bol si amestecam.


Condimentam cu sare, piper, stropim cu ulei de masline si zeama de lamaie.


Invartim salata, o dam putin la rece.


Spalam rosiile, le taiem felii mai mari si le asezam pe un platou. Peste rosii asezam salata si servim.


Noi am servit-o si cu paine prajita!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu ton si naut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

Rocsi 1

10.08.2014, 11:31

Xandrine

Panacris 1

12.08.2014, 15:43

Rocsi 1

29.08.2014, 20:37

Cris

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Salata cu naut