Socata cu fructe de padure

de Adi_Caradeanu in Bauturi, 30 Iul 2015 | 734 vizualizari

 

foto credit Tudor Raiciu

 

INGREDIENTE

  • 100 g capsuni
  • 150 g fructe padure congelate
  • 1 lingurita zahar
  • 20 ml suc proaspat de lamaie
  • 300 ml socata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Socata cu fructe de padure:


  1. Curatati capsunile de codita

  2. Adaugati ingredientele intr-un blender Blend Activ, puneti capacul cu lame

  3. Lasati ingredientele la blendat 45 - 60 secunde

  4. Scoateti capacul cu lame

  5. Adaugati gheata si inchideti cu capacul TO GO

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Socata cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Xandrinne 1

31.07.2015, 08:50

Panacris 1

31.07.2015, 19:49

Socată și căpșuni proaspete acum??? Bună treabă

Gicuta69 1

10.08.2015, 11:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Afinata si Zmeurata