Socata cu fructe de padure

de Adi_Caradeanu in Bauturi, 30 Iul 2015 | 599 vizualizari

 

foto credit Tudor Raiciu

 

INGREDIENTE

  • 100 g capsuni
  • 150 g fructe padure congelate
  • 1 lingurita zahar
  • 20 ml suc proaspat de lamaie
  • 300 ml socata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Socata cu fructe de padure:

  1. Curatati capsunile de codita
  2. Adaugati ingredientele intr-un blender Blend Activ, puneti capacul cu lame 
  3. Lasati ingredientele la blendat 45 - 60 secunde
  4. Scoateti capacul cu lame 
  5. Adaugati gheata  si inchideti cu capacul TO GO
 

COMENTARII (7)

Xandrinne

Xandrinne 1

31.07.2015, 08:50

Panacris

Panacris 1

31.07.2015, 19:49

Socată și căpșuni proaspete acum??? Bună treabă

Gicuta69

Gicuta69 1

10.08.2015, 11:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!