Sos Gorgonzola

de ionix in Pt. carne, 11 Ian 2010 | 23159 vizualizari

 

este un sos de exceptie, din punctul meu de vedere :D:D:D

 

INGREDIENTE

  • 150 g gorgonzola
  • 100 ml smantana
  • 50 g unt
  • circa 50 ml vin alb sec
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos Gorgonzola:


La foc mic se topeste untul.


Peste untul topit se adauga branza gorgonzola si se lasa pana se topeste, amestecand din cand in cand (pentru a nu se prinde).


Dupa ce branza s-a topit, se adauga smantana treptat.


Dupa ce am incorporat smantana cu restul compozitiei se adauga vinul si se amesteca bine.


Se adauga sare si piper dupa gust, iar apoi luam dupa foc.


Eu am servit alaturi de piept de pui la gratar si un pahar cu vin alb sec.



Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

ionix 1

09.02.2010, 17:51

eu sunt o mare devoratoare de branzeturi...
am mancat de cateva ori dar pe tartine, la restaurant.... ah, si o data cu somon... mi-a placut foarte mult dar n-am mai mancat de foarte mult timp... eu personal, n-am cumparat pana acum... o sa-mi iau
dintre branzeturile frantuzesti, cel mai mult imi place brie... brie e dementiala, imi place la nebunie... am avut acum vreo cateva saptamani 500g si-am mancat ca sparta singurica

nadina73 1

04.10.2010, 01:29

super 5 f si la favo

simona72 1

06.10.2014, 16:52

Foarte bun sosul!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Sos Remoulade cu smantana