Sos Gorgonzola

de ionix in Pt. carne, 11 Ian 2010 | 29308 vizualizari

 

este un sos de exceptie, din punctul meu de vedere :D:D:D

 

INGREDIENTE

  • 150 g gorgonzola
  • 100 ml smantana
  • 50 g unt
  • circa 50 ml vin alb sec
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos Gorgonzola:


La foc mic se topeste untul.


Peste untul topit se adauga branza gorgonzola si se lasa pana se topeste, amestecand din cand in cand (pentru a nu se prinde).


Dupa ce branza s-a topit, se adauga smantana treptat.


Dupa ce am incorporat smantana cu restul compozitiei se adauga vinul si se amesteca bine.


Se adauga sare si piper dupa gust, iar apoi luam dupa foc.


Eu am servit alaturi de piept de pui la gratar si un pahar cu vin alb sec.



Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

ionix 1

09.02.2010, 17:51

eu sunt o mare devoratoare de branzeturi...
am mancat de cateva ori dar pe tartine, la restaurant.... ah, si o data cu somon... mi-a placut foarte mult dar n-am mai mancat de foarte mult timp... eu personal, n-am cumparat pana acum... o sa-mi iau
dintre branzeturile frantuzesti, cel mai mult imi place brie... brie e dementiala, imi place la nebunie... am avut acum vreo cateva saptamani 500g si-am mancat ca sparta singurica

nadina73 1

04.10.2010, 01:29

super 5 f si la favo

simona72 1

06.10.2014, 16:52

Foarte bun sosul!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7063 puncte

katty

6373 puncte

Rocsi

5828 puncte

Constelatialeu

5665 puncte

oanapl

4396 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tort Martisor
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 01

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Taco mexican

ieri la 22:09

Fursecuri de Martisor

ieri la 20:16

Ciorba de porc cu afumatura si zeama de varza

de Rocsi 9

ieri la 19:04

RETETA RECOMANDATA
Sos de rodie