Lau

9

Bucataras
Suprem

Gheraesti

Bucataras din 17.08.2010

RETETE1517
PRIETENI406
Retete / Retete Delikat

Waffe cu rosii si jambon

In Retete Delikat la 12 Aug 2018

Spalam rosiile si le scoatem miezul. Peste miezul de rosii, adaugam cascavalul dat prin razatoare, laptele; amestecam bine dupa care adaugam ouale, condimente dupa gust, uleiul, praful de copt, omogenizam. Adaugam treptat faina pana ce rezulta un aluat ca o smantana mai groasa, la final...

Castraveti in otet

In Retete Delikat la 11 Aug 2018

Castravetii ii spalam si ii taiem felii, adaugam sarea, amestecam bine si lasam 30 min la rece. Intre timp, punem apa, otetul, zaharul si condimentele la fiert 2-3 clocote. Castraveti ii trecem pe sub un jet de apa rece, adaugam ceapa tocata solzisori, ierburi si marar, amestecam, adaugam...

Carnati de casa cu pasat

In Retete Delikat la 11 Aug 2018

Prima data spalam pasatul bine in cateva ape, dupa care il lasam la scurs bine de apa. Intre timp fierbem orezul al dente (sa fiarba 2-3 clocote din momentul ce clocoteste apa). Fierbem ficatul cu plamanul taiat bucati, in apa cu sare. Ceapa o calim in uleiul incins, adaugam cimbrul...

Iepure cu smantana si ciuperci la cuptor

In Retete Delikat la 10 Aug 2018

  Intr-un bol amestecam uleiul de masline cu condimentele dupa gust, adaugam iepurele transat si amestecam bine, acoperim cu o folie si lasam 3 ore la marinat. Topim untul cu 2 linguri ulei si prajim carnea pe ambele parti, scoatem carnea intr-un vas care il vom acoperi. Calim ceapa...

Desert tort cu mousse de ciocolata cu chilli

In Retete Delikat la 9 Aug 2018

Mousse de ciocolata- ciocolata rupta bucatele cu frisca 100 ml cu lingurita de chilli, am pus pe foc mic, amestecand continuu pana ce se topeste, acoperim cu folie alimentara. Galbenusurile le mixam cu zaharul cateva secunde, adaugam 100 ml frisca cu 2 linguri lapte si punem pe foc, amestecand...

Paste cu sos de rosii si ciuperci de padure

In Retete Delikat la 9 Aug 2018

Intr-o tigaie calim ceapa in uleiul incins, adaugam ciupercile fierte si lasam sa se caleasca cca. 3 min. Amestecam unsor cu paleta, adaugam usturoiul pisat, condimentele dupa gust, lasam cateva secunde, dupa care adaugam ardeii, lasam sa se prajeasca 3 min impreuna. Rosiile decojite si...

Ciuperci de padure cu smantana

In Retete Delikat la 26 Iul 2018

Intr-un ceaun topim untul, adaugam ceapa tocata marunt, morcovul tocat cubulete. Lasam sa se caleasca putin, dupa care adaugam ciupercile fierte si taiate felii, 1 cana cu apa, sare, piper si lasam sa fiarba cca. 14 -15 min. Intr-un bol batem ouale cu sare, piper dupa gust, adaugam...

Tocana de legume cu ou

In Retete Delikat la 24 Iul 2018

Curatam vanata, dovlecelul, le taiem cubulete si asezam intr-o sita, presam sare deasupra si lasam 20 min. Calim ceapa tocata in uleiul incalzit, adaugam condimentele si lasam cateva secunde dupa care adaugam vanata, lasam 2-3 min, dupa care adaugam dovlecelul, fasolea, ciupercile, 1 cana de...

Paste cu sos de rosii picant

In Retete Delikat la 4 Iul 2018

Fasolea verde o rupem bucati si o fierbem in apa cu sare, o scurgem bine de apa. Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe pachet, in apa cu sare. Le scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece. Intr-o cratita calim ceapa cu usturoiul in ulei de masline incins, curatate...

Pulpe de pui cu cartofi

In Retete Delikat la 4 Iul 2018

Pulpele de pui le curatam,spala, le taiem in 2. Intr-un castron amestecam uleiul de masline cu condimentele. Adaugam amestecul de condimente peste pulpe, adaugam vinul si amestecam bine, acoperim cu o folie si lasam 30 min. Asezam pulpele de pui in tava unsa cu ulei, adaugam rosiile...

Dovlecei pane cu branza de vaci

In Retete Delikat la 4 Iul 2018

Dovleceii ii curatam de coaja, taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, lasam sa se scurga de apa cca 30 min - 1 ora, daca avem timp. Batem ouale cu condimentele, adaugam branza de vaci proaspata, amestecam bine. Fiecare felie de dovlecei o...

Vinete pane in crusta crocanta

In Retete Delikat la 4 Iul 2018

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele parti. Asezam rondele in strecuratoare si lasam cca 1 ora, sa se scurga de apa. Batem ouale cu condimentele intr-un bol. In alte 2 farfurii punem faina,...

Ciorba de pui cu dovlecei

In Retete Delikat la 17 Iun 2018

Spalam carnea bine si o punem la fiert in apa cat sa acopere cu 1 lingurita sare. Spuma de cate ori este nevoie. Intre timp curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cuburi. Ceapa, telina, ardeiul le tocam marunt, morcovul il dam prin razatoare sau putem sa il taiem cubulete, Dupa ce...

Chiftele cu spanac

In Retete Delikat la 17 Iun 2018

Curatam cartofii, ii spalam si ii dam prin razatoarea mica. Adaugam 1 lingurita sare deasupra si lasam 5 min (intr-o strecuratoare). Morcovul il dam prin razatoarea mica. Intr-un bol mai mare adaugam carnea tocata, morcovul dat prin razatoare, cartofii scursi bine de zeama, ouale,...

Somn cu jambon

In Retete Delikat la 10 Iun 2018

Bucatile de peste le spalam, le stergem cu un prosop de hartie. Intr-un bol adaugam condimente, ulei de masline, usturoiul zdrobit, amestecam si condimentem peste, acoperim si dam deoparte cat timp curatam cartofii. Cartofii ii curatam, ii taiem in 4-6 si ii spalam. Intr-o tigaie adaugam...

Afisate 1 - 15 din 15 retete    

Postari recente

publicat la 29.08.2021

Smoothie cu pere si banane

publicat la 29.08.2021

Desert clatite cu banane

publicat la 29.08.2021

Salata de ou cu avocado

Horosmopul tau de astazi:

Capricorn

Ai trecut de vârsta la care erai sigur că în dulapul cu haine sau sub pat se ascunde un monstru, însă venirea ta acasă cu două ore mai devreme îţi poate rezerva o mare surpriză legată de acest subiect.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]