Pulpe de pui cu cartofi

de Lau in Retete Delikat, 4 Iul 2018 | 2198 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • condimente pentru pui
  • ierburi italiene
  • 50 ml ulei de masline
  • 200 ml vin rosu
  • 3 rosii
  • 1 kg cartofi
  • 100 ml ulei de masline
  • condimente pentru cartofi
  • sare
  • piper
  • 2-3 catei usturoi
  • 1 pahar apa
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cartofi:

Pulpele de pui le curatam,spala, le taiem in 2.

Intr-un castron amestecam uleiul de masline cu condimentele.

Adaugam amestecul de condimente peste pulpe, adaugam vinul si amestecam bine, acoperim cu o folie si lasam 30 min.

Asezam pulpele de pui in tava unsa cu ulei, adaugam rosiile pasate sau taiate cubulete, 2 catei de usturoi taiati felii, 1/2 pahar apa, acoperim cu folie de aluminiu si dam tava la cuptorul incalzit cca 40-50 min pana ce se rumenesc frumos, cu 10 min inainte indepartam folia.

Cartofii ii curatam, ii spalam bine si ii taiem in 4-6.

Intr--un bol adaugam uleiul de masline, condimentele pentru cartofi, sare, piper si adaugam cartofii, amestecam bine dupa care ii asezam in tava unsa cu ulei, adaugam 1 catel de usturoi taiat felii, 1/2 pahar apa si dam la cuptorul incalzit cca. 20-30 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fructe de mare cu sos de smantana si ierburi aromatice