Dovlecei pane cu branza de vaci

de Lau in Retete Delikat, 4 Iul 2018 | 881 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei potriviti
  • sare
  • 2 -3 oua
  • sare
  • piper
  • cimbrisor
  • ierburi si marar
  • boia de ardei
  • 200 g branza de vaci
  • faina
  • pesmet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane cu branza de vaci:

Dovleceii ii curatam de coaja, taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, lasam sa se scurga de apa cca 30 min - 1 ora, daca avem timp.


Batem ouale cu condimentele, adaugam branza de vaci proaspata, amestecam bine.


Fiecare felie de dovlecei o trecem prin faina pe ambele parti, prin amestecul de ou si apoi prin pesmet.


Prajim in baie de ulei incins bine, pe ambele parti.


Scoatem pe un servetel absorbant.


Servim cu mujdei.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Lau 1

09.07.2018, 10:04

Rahela Velicu 1

09.07.2018, 10:54

-Licurici- 1

12.07.2018, 12:16

Imi plac mult!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulouri cu spanac si branza