Castraveti in otet

de Lau in Retete Delikat, 11 Aug 2018 | 2505 vizualizari

 

"Gatesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"

 

INGREDIENTE

  • 1 cana otet de mere
  • 1/2 cana otet de vin
  • 1 cana apa
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • 1 lingurita boabe de piper
  • 1 lingurita ienibar
  • 1/2 plic ierburi si marar
  • 150 g zahar brun
  • 3 linguri sare
  • 1 varf cutit turmenic
  • 2 foi de dafin
  • 1 varf cutit boia de ardei iute
  • 4 kg castraveti
  • 5-6 cepe rosii
  • 1/2 plic ierburi si marar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti in otet:

Castravetii ii spalam si ii taiem felii, adaugam sarea, amestecam bine si lasam 30 min la rece.

Intre timp, punem apa, otetul, zaharul si condimentele la fiert 2-3 clocote.

Castraveti ii trecem pe sub un jet de apa rece, adaugam ceapa tocata solzisori, ierburi si marar, amestecam, adaugam lichidul si amestecam bine, acoperim cu o folie si lasam sa se raceasca.

Spalam borcanele si le sterilizam, adaugam castraveti si zeama cat sa acopere, infiletam bine si depozitam in frigider sau camara.

 Se pastreaza foarte bine in frigider in caserole, cca. 2 saptamani, eu o folosesc ca o garnitura rapida la friptura sau altele, cat timp este gata gratarul si salata de castraveti este gata:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti in otet" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel cu verdeturi