Ardei umpluti cu amestec de ierburi italiene

de Valclaudia in Retete Delikat, 29 Iul 2018 | 1989 vizualizari

 

Gatesc cu noile condimente 100% naturale de la Delikat

 

INGREDIENTE

  • 12 ardei grasi medii
  • 500 gr. carne tocata (amestec porc+vita)
  • 1 ceapa mica
  • 3 linguri ulei
  • 150 gr. orez
  • dupa gust: condiment pentru prepararea carnii de poc de la Delikat
  • cimbrisor de la Deikat, dupa gust
  • 1 lingura boabe de mustar de la Delikat
  • 2 cutii rosii pasate
  • 1 foaie de dafin
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita cu varf zahar tos
  • Amestec de ierburi italiene de la Delikat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu amestec de ierburi italiene:

Spalam ardeii si le indepartam cu grija cotorul cu un cutitas ascutit.

Carnea tocata se pune intr-un castronel, adaugam orezul clatit in apa rece, oul, condimentul pentru preparate de porc, ceapa tocata foarte fin, boabele de mustar si 1 lingurita rasa de cimbrisor.

Omogenizam compozitia si umplem ardeii cu ea.

Asezam ardeii intr-o cratita larga, punem apa cat sa ii acopere, adaugam foaia de dafin si cateva boabe de piper, acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc mediu 30 minute.

Lasam ardeii acoperiti in apa in care i-am fiert pana preparam sosul de rosii.

Intr-o alta cratita punem rosiile pasate, adaugam 1 lingurita de zahar, asezonam cu sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba pana obtinem consistenta dorita pentru sos.

Scoatem ardeii cu o spumiera din apa in care au fiert si ii asezam cu grija in sosul de rosii.

La servire presaram dupa gust amestec de ierburi italiene.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu amestec de ierburi italiene" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pastrama de porc la cuptor