Ardei umpluti cu amestec de ierburi italiene

de Valclaudia in Retete Delikat, 29 Iul 2018 | 1077 vizualizari

 

Gatesc cu noile condimente 100% naturale de la Delikat

 

INGREDIENTE

  • 12 ardei grasi medii
  • 500 gr. carne tocata (amestec porc+vita)
  • 1 ceapa mica
  • 3 linguri ulei
  • 150 gr. orez
  • dupa gust: condiment pentru prepararea carnii de poc de la Delikat
  • cimbrisor de la Deikat, dupa gust
  • 1 lingura boabe de mustar de la Delikat
  • 2 cutii rosii pasate
  • 1 foaie de dafin
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita cu varf zahar tos
  • Amestec de ierburi italiene de la Delikat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu amestec de ierburi italiene:

Spalam ardeii si le indepartam cu grija cotorul cu un cutitas ascutit.


Carnea tocata se pune intr-un castronel, adaugam orezul clatit in apa rece, oul, condimentul pentru preparate de porc, ceapa tocata foarte fin, boabele de mustar si 1 lingurita rasa de cimbrisor.


Omogenizam compozitia si umplem ardeii cu ea.


Asezam ardeii intr-o cratita larga, punem apa cat sa ii acopere, adaugam foaia de dafin si cateva boabe de piper, acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc mediu 30 minute.


Lasam ardeii acoperiti in apa in care i-am fiert pana preparam sosul de rosii.


Intr-o alta cratita punem rosiile pasate, adaugam 1 lingurita de zahar, asezonam cu sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba pana obtinem consistenta dorita pentru sos.


Scoatem ardeii cu o spumiera din apa in care au fiert si ii asezam cu grija in sosul de rosii.


La servire presaram dupa gust amestec de ierburi italiene.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu amestec de ierburi italiene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

-Licurici- 1

30.07.2018, 08:54

Foarte buni!

simona72 1

31.07.2018, 08:54

Eu pun si o lingura de smanatana

Ina 1

05.08.2018, 21:31

Eu vreau fara smantana

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4287 puncte

RODIMUR

3855 puncte

Rahela Velicu

3290 puncte

mirela0911

3167 puncte

 Adi

3093 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu branza de vaci, fructe uscate si miere

de Rocsi 9

ieri la 18:20

Prajitura belea....de buna

pe 14.06 la 17:32

Mozzarela sticks

pe 14.06 la 15:29

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu baby spanac si cus-cus