alinutzika

1

Bucataras
incepator

Galgau

Bucataras din 26.02.2011

RETETE241
PRIETENI91
Retete / Mancaruri cu carne

Copanele in sos dulce-picant

In Mancaruri cu carne la 15 Mai 2012

Din miere, must, condimente,ketchup, boia iute si usturoi tocat se face un sos, amestecand toate ingredientele intr-un castron. Se adauga copanelele si se amesteca iar. Se dau la frigider cel putin 2 ore, sa se imbine aromele. Intr-un vas termorezistent, se adauga uleiul de masline, apoi...

Pui intreg la cuptor

In Pui la 12 Mai 2012

Se topeste untul, apoi se adauga in el condimentele si se amesteca toate. Puiul se cresteaza din loc in loc si se infig in crestaturi bucatele de usturoi. Cu o pensula, se unge intreg puiul si pe dinafara si pe dinauntru, cu sosul rezultat. Se da la cuptor pana se rumeneste bine, iar carnea...

Aripioare KFC

In Pui la 23 Mar 2012

Lasagna

In Mancaruri cu carne la 18 Mar 2012

Se unge fundul tavii cu unt. Se toarna putin sos bechamel, cat sa acopere fundul tavii. Deasupra se pune o foaie de lasagna, preferabil fiarta foarte putin inainte, apoi iar sos bechamel, apoi sos ragu, apoi iar foaie, iar bechamel, iar ragu,in cantitati egale, pana se gata foile...:))...

Tocanita aromata picanta

In Pui la 7 Mar 2012

Se toaca cepele. Se calesc in ulei la foc mic. Cand sunt calite, se adauga pasta de ardei, chilli, apoi pasta de rosii. Se lasa inca 2-3 minute, amestecand, apoi se adauga carnea taiata cubulete mai marisoare. Se condimenteaza si se lasa sa fiarba inabusit, la foc mai mic. Daca e nevoie, mai...

Porc cu usturoi si mamaliguta

In Porc la 15 Ian 2012

Se prajeste la foc mai mic carnea de porc taiata bucatele in ulei. Cand incepe sa se rumeneasca, se condimenteaza, apoi se adauga cate putina apa, ca sa nu se arda. Pana se prajeste carnea se pune apa cu sare  la fiert pt mamaliguta , iar cand fierbe se adauga faina de malai. Se fierbe,...

Felul II cu carne din supa de pui

In Pui la 9 Ian 2012

Se razalesc morcovii pe razatoarea mare si se pun la calit in ulei. Cand sunt aproape caliti, se adauga carnea de pui fiarta si taiata fasii sau cubulete. Se condimenteaza si se lasa aproximativ 20 de minute la foc mediu sa se prajeasca. Se serveste cu garnitura de cartofi piure cremos si...

Pulpe de pui in crusta crocanta si picanta

In Pui la 23 Noi 2011

Pulpele se fierb 10 minute (din momentul fierberii!). Cu apa ramasa faceti o supica buna de taietei sau galuste. Pulpele se curata de piele si se cresteaza in 3-4 locuri. Se pune laptele intr-un vas si se adauga condimentele. Se pun si pulpele in vas si se dau la frigider pt cel putin 2 ore....

Piept de pui cu amestec de legume mexican la Hot-pan

In Pui la 18 Noi 2011

Se bat putin cu ciocanul de snitele bucatile de piept de pui si se condimenteaza. Se pune untul in tigaie, iar cand e aproape topit, se adauga amestecul de legume. Se lasa la temperatura mica, ca legumele sa se caleasca, nu sa se prajeasca. Daca e nevoie, pe parcurs, adaugati si putina apa....

Inimioare si pipote in sos dulce-acrisor la Hot-pan

In Pui la 16 Noi 2011

Se spala maruntaiele de pui in multa apa. Se curata ceapa si se taie solzisori, ardeii se toaca marunt ,apoi se pun la calit in 2 linguri ulei de masline si o lingura de apa. Cand ceapa si ardeii sunt caliti, se adauga maruntaiele sa se prajeasca la foc domol. Cand sosul de pe ele a scazut,...

Pulpe de pui intregi + garnitura de cartofi cu rozmarin la cuptor

In Pui la 2 Noi 2011

Se curata si se taie cartofii in bucatele mai mari. Pulpele se spala bine si se cresteaza, apoi se condimenteaza cu sare, piper si ghimber. Cartofii se pun int-un vas, se condimenteaza cu sare, usturoi si rozmarin, apoi se stropesc cu ulei si se amesteca bine. Se pun intr-o tava la cuptor,...

Carne de pui cu legume in vas roman

In Pui la 13 Oct 2011

Se curata legumele, se spala, se taie mai grosier si se asaza impreuna cu carnea condimentata in vasul roman. Se presara putina sare peste toate si se dau la cuptor, pt aproximativ 1, 5-2 ore.

Mancare de cartofi cu carne sau carnati

In Porc la 5 Sep 2011

Se curata cartofii, se taie cubulete si se pun intr-o oala la fiert cu o lingurita sare. Intre timp, carnea de porc se taie in bucatele mai groase si se prajeste intr-o tigaie teflonata, ca si gratarele. Cat timp ea se prajeste, tocati ceapa si  ardeii si puneti-i la calit in putin ulei,...

Pilaf de orez cu ciocanele

In Pui la 3 Sep 2011

Se toaca ceapa, morcovul si ardeii si se pun intr-o tigaie la calit, in ulei. Cand sunt calite pe jumatate, se adauga ciocanelele si se condimenteaza. Se lasa la prajit. Daca incepe sa se prinda de tigaie, adaugati apa. Cand sunt pe jumatate prajite pulpele, se adauga orezul. Se lasa cateva...

Snitele in pijama

In Porc la 27 Aug 2011

Se taie carnea pt snitele cu grosimea de aprox. 1 cm si se bate putin, apoi se condimenteaza. Se prepara un aluat mai grosut din oua, faina + condimente si se da pe rand fiecare bucata de carne prin aluat, apoi se prajeste in baie de ulei, la foc moderat, si pe-o parte si pe cealalta. Se pun...

Un pranz gata in 15 minute

In Mancaruri cu carne la 26 Aug 2011

Se taie cartofii in forma dorita, se stropesc cu ulei, amestecandu-i, apoi se pun la prajit in tigaie teflonata.Se adauga si carnatul, apoi carnea condimentata cu sare si piper. Dupa 10 minute, timp in care intoarcem gratarele si amestecam cartofii, adaugam oul, pt ca el se face mai repede....

Gratar de vita cu garnitura de cartofi piure

In Vita la 16 Aug 2011

Preparare gratar de vita cu garnitura de cartofi piure Se curata cartofii de coaja, se spala, se taie in sferturi si se pun la fiert in apa cat sa-i acopere bine adaugand si sare. In timp ce cartofii fierb, se fac gratarele: se taie carnea in bucati potrivite, se bate putin cu batatorul...

Carne de porc cu pilaf de orez

In Porc la 12 Aug 2011

Se toaca ceapa si ardeiul si se pun la calit in ulei de masline, impreuna cu carnea de porc . Daca mai e nevoie, adaugati apa. Se condimenteaza, iar cand e prajita carnea, se scoate pe o farfurie. Se pune orezul in sosul de la carne, se condimenteaza si se adauga la nevoie apa. Cand e...

Fasole cu ciolan

In Porc la 10 Aug 2011

Am taiat bucati mai mari ciolanul si l-am pus la prajit in ulei. Cand a fost prajit am adaugat faina subtiata cu apa si`am amestecat bine. Dupa 3 minute am adaugat fasolea si am condimentat. Am mai lasat inca 5 minute. Fasolea cu ciolan se serveste cu patrunjel  verde tocat.

"Topala alba" cu mamaliguta

In Porc la 9 Aug 2011

Pentru a prepara "topala alba" cu mamaliguta se pun costitele si carnatii taiati bucati potrivite la fiert. Se face o ingrosala din faina si lapte (dupa numarul de persoane). Cand carnea e fiarta, se ia din oala intr-o farfurie, iar apa in care au fiert se strecoara si se pune din...

Pulpe de pui grillate

In Pui la 8 Aug 2011

Se spala pulpele de pu i, se cresteaza putin ca sa se patrunda mai bine, se condimenteaza si se pun pe grill, la foc mediu. Daca vreti, le puteti intoarce de pe-o parte pe alta, din cand in cand. Noi avem un grill electric, care permite grasimii din carne sa se scurga intr-un vas, rezultand...

Gordon bleu

In Mancaruri cu carne la 3 Aug 2011

Se taie pieptul de pui in bucati mai mari, se bat bine si se condimenteaza cu sare, piper, vegeta sau ce condimente doriti. Pe un capat al bucatii de carne se pune sunca taiata pe lungime, ardeiul taiat la fel si branza. Se ruleaza strans si pentru mai multa siguranta se prinde cu o...

Sarmale

In Porc la 30 Iul 2011

Ceapa tocata si morcovul razalit se pun la calit cu 2 linguri de ulei+ slanina taiata bucatele mici. Cand sunt aproape gata  se adauga boiaua , apoi carnea tocata si se mai lasa 5 minute la foc mic, dupa care se adauga orezul si condimentele(sare, piper, vegeta, patrunjel), dupa gust....

Ardei umpluti

In Vita la 29 Iul 2011

Avem nevoie de doua vase. Unul il folosim pentru sos, iar unul pentru umplutura. In vasul pentru sos calim la foc slab o ceapa tocata si un ardei tocat, apoi adaugam rosiile taiate bucatele si dovlecelul tot bucatele. In timp ce se calesc legumele, calim in celalalt vas alta ceapa si adaugam...

Iahnie de fasole

In Mancaruri cu carne la 23 Iul 2011

Se pune la rumenit slaninuta pana lasa ulei, apoi se adauga ceapa tocata, morcovii rondele, ardeiul  taiat marunt si se lasa la calit, la foc mic.Dupa ce se calesc legumele se adauga rosia si se mai lasa aprox. 1 minut, apoi se pune faina si se amesteca repede, sa nu faca cocoloase si se...

Ceafa de porc la gratar

In Porc la 22 Iul 2011

Se taie carnea in bucati relativ egale, cam de 1 cm grosime, se condimenteaza si se prajeste in tigaie antiaderenta.

Afisate 1 - 26 din 26 retete    

Postari recente

publicat la 02.02.2013

O noua sansa

publicat la 07.12.2012

Carnati de casa

publicat la 28.10.2012

Omleta-sandvis

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Bine zicea un proverb chirghiz: “capul de oaie ţine musafirii departe”. Ei obişnuiau să înfigă unul exact în stâlpul porţii sau, ăia care stăteau la bloc, deasupra butonului de la sonerie. Chiar, tu stai la bloc sau la casă?

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]