Azi trimit premiile concursului Cirio catre cistigatori!

Postat de Bucataras in Concurs pe 10 Apr 2011, 22:50

 

ETAPELE CONCURSULUI

1. Inscrierea


•data de start inscriere: 12.04.2011 ora 00:00
•data de oprire: 21.04.2011 ora 22:00

Trebuie respectate urmatoarele elemente:

Reteta va fi considerata intrata in concurs in momentul in care este aprobata de administratorii siteului www.bucataras.ro si este astfel afisata pe pagina concursului din sectiunea "Bucataras premium". Cel care a preparat reteta este obligat sa bifeze in formularul de scriere optiunea "doresc sa particip cu aceasta reteta la concursul Cirio"

Pentru a fi aprobata, reteta culinara trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

1. Reteta trebuie sa contina in modul de preparare unul dintre produsele Cirio: Cirio Polpa, Cirio Pelati, Cirio Pasata.

2. Unul dintre produsele Cirio - Cirio Polpa, Cirio Pelati, Cirio Pasata - cu ajutorul caruia se prepara reteta trebuie sa apara intr-una dintre fotografiile prin care se exemplifica modul de preparare

3. reteta inscrisa sa aiba o fotografie de buna calitate a produsului finit

4. reteta inscrisa sa aiba modul de preparare scris complet

2. Votarea

•data de start: 21.04.2011 (ora 22:00)
•data de oprire:28.04.2011 09:00 (9 a.m)

Un user poate vota o singura data pe zi o reteta dind click  pe "Voteaza" in pagina Bucataras Premium. 

Orice tentativa de fraudare se pedepseste cu eliminarea retetei din concurs.

3. Clasamentul voturilor

La finalul perioadei de votare se vor califica in finala primele 10 retete in ordinea descrescatoare a voturilor primite. (daca un user are inscrise mai multe retete, se va califica in finala doar cu cea mai bine clasata)

4. Faza finala: Cistigatorii se anunta oficial pe 30.04.2011

Retetele calificate in finala vor fi jurizate, notindu-se:

- fotografia finala a preparatului

- complexitatea retetei

- acuratetea modului de preparare

Se va face media celor 3 note, in functie de care se va stabili clasamentul final al celor 10 finaliste! La note egale, departajarea este facuta de nr de voturi primite.

Structura premii

Primele 7 retete din clasament vor fi premiate cu cite un Pachet Cirio!
Pachetul contine:
- 1 Pulpa de rosii 400g
- 1 Rosii decojita 400g
- 1 Pulpa de rosii cu busuioc 400g
- 1 Pulpa de rosii cu ierburi 400g
- 1 Pulpa de rosii cu usturoi 400g
- 1 Rosii Pasate 700g
- 1 Sos de paste cu Busuioc 400g

Regulament complet

Clasament Top 7 cistigatori pachet Cirio

Gaby_d 121 voturi: Muschi de porc in sos de rosii picant

Note:

- fotografia finala a preparatului 9

- complexitatea retetei 9

- acuratetea modului de preparare 10

Media: 9,33

Brindusa 43 voturi: Paste alla bolognese

Note:

- fotografia finala a preparatului 9

- complexitatea retetei 9

- acuratetea modului de preparare 10

Media: 9,33

dya 23 voturi: Pulpe aromate cu sos de rosii

Note:

- fotografia finala a preparatului: 9

- complexitatea retetei 9

- acuratetea modului de preparare 10

Media: 9,33

pur_si_simplu_papa_bun 7 voturi: Rasol cu legume

Note:

- fotografia finala a preparatului 10

- complexitatea retetei 8

- acuratetea modului de preparare 10

Media: 9,33

bitza 111 voturi: Aripioare cu sos de rosii si cartofi

Note: 

- fotografia finala a preparatului 9

- complexitatea retetei 8

- acuratetea modului de preparare 9

Media: 8,66

Sidy  63 voturi: Tochitura Cirio

Note:

- fotografia finala a preparatului 8

- complexitatea retetei 8

- acuratetea modului de preparare 9

Media: 8,33


ianculubita 34 voturi: Plachie de peste

Note:

- fotografia finala a preparatului 8

- complexitatea retetei 8

- acuratetea modului de preparare 9

Media: 8,33

Clasament Top 3+1 cistigatori pachet Bucataras de consolare (cite 1 cutie Cirio - Cirio Polpa, Cirio Pelati, Cirio Pasata )

lidiac 25 voturi: Chiftele cu sos Cirio

Note:

- fotografia finala a preparatului 8

- complexitatea retetei 8

- acuratetea modului de preparare 9

Media: 8,33


aurelyia 19 voturi: Tocanita de ciuperci cu pui

Note:

- fotografia finala a preparatului 8

- complexitatea retetei 8

- acuratetea modului de preparare 9

Media: 8,33

sufletista 8 voturi: Paprikas cu pui

Note:

- fotografia finala a preparatului 8

- complexitatea retetei 8

- acuratetea modului de preparare 9

Media: 8,33

+ inca un premiu de consolare si pentru Lilik!

Vezi retetele participante!

Comentarii (67)

02.06.2011, 21:53

Multumesc mult!

03.06.2011, 12:52

si eu am primit premiul. Senzational! Abia astept sa-l folosesc.

Lau

Lau
06.06.2011, 21:37

am primit premiul!multumesc frumos

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola