Paste alla bolognese

de Brindusa in Fusilli, 16 Apr 2011 | 3888 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne vita, tocata
  • 1 morcov
  • 1 bucata telina
  • 1 ceapa mare
  • 4 linguri ulei de masline
  • 200 ml vin
  • 1 cutie mica pulpa de rosii Cirio
  • 1 lingurita maghiran, busuioc, oregano
  • sare, piper dupa gust
  • paste, fierte
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste alla bolognese:

Toaca (sau da pe razatoarea mica) ceapa, morcovul si telina


Intr-o tigaie mare incalzeste uleiul. Pune legumele si lasa 2-3 minute sa se inmoaie


Adauga carnea tocata


Amesteca si lasa la foc mediu pana ce tot sucul s-a evaporat.


Pune vinul si ierburile uscate


Amesteca si lasa la foc mic 7-8 minute (sa se evapore lichidul)


Adauga rosiile. Amesteca bine


Da focul foarte mic, pune un capac si gateste carnea 2-3ore. Stiu ca pare mult, dar acesta este secretul unui sos alla bolognese reusit. Daca sosul scade foarte mult, ca sa nu se arda poti pune putin vin sau apa.


Spre sfarsit, pune pastele la fiert.


Pune sare si piper dupa gust si serveste paste cu sosul de carne si o salata. Pofta buna.




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste alla bolognese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Lau 1

17.04.2011, 13:21

divainbucatarie 1

18.04.2011, 09:59

sweetjolly77 1

09.01.2012, 10:02

Astazi fac pasteee!!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pui cu sunca si mozzarella
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciuperci cu bacon si oua, la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 21:28

Desert bomboane Raffaello, cu arahide

de RODIMUR 5

ieri la 21:03

Ciulama de ciuperci, de post

de vasimur 3

ieri la 16:09

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu bacon si piept de pui