Muschi de porc in sos de rosii, picant

de gaby_duceag in Porc, 14 Apr 2011 | 3502 vizualizari

 

Cand vrei sa faci ceva deosebit, apelezi la oameni de clasa, nu?: P :)))
Si uite asa te faci cu retete de milioane care cu siguranta vor avea o frecventa crescuta in meniul saptamanal, lunar, anual, sau de ce nu..secular :)))
Bai..sosul asta e DEMENTIAL!!! insist, chiar va rog sa il incercati!

 

INGREDIENTE

  • cca. 800 g muschi de porc täiat in felii
  • 3 linguri ulei
  • 3 cepe
  • 3 cätei de usturoi
  • 2 linguri stafide tocate
  • o cutie Cirio pelati
  • 1/2 pahar de vin alb
  • 1,2 linguritä busuioc uscat
  • 1 linguritä oregano
  • 1 linguritä zahär
  • 2 linguri smintinä
  • busuioc proaspät
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc in sos de rosii, picant:

Intai m-am ocupat de muschiulet.

L-am taiat felii, l-am condimentat cu sare si piper si l-am prajit bine pe ambele parti. L-am acoperit cu folie de aluminiu si l-am lasat in sala de asteptare :)))

Am incins uleiul.Am adaugat ceapa tocata marunt, am lasat sa se caleasca 2 minute dupa care am adaugat usturoiul feliat si stafidele si am mai calit 2 minute. Am pus vinul si am lasat sa fiarba pana s-a evaporat (nu mancarea :)), numai vinul )



Am pus frumusel continutul din cutia Cirio, zaharul, condimentele uscate si..un capac (nu tot inauntru :))) ci deasupra.



Am dat focul la mic si mi-am facut o cafea :)))



Dupa aprox 30-35 minute am adaugat in sos doua linguri de smantana , bucatile de muschi, sare si piper si am mai lasat doua clocote .

Am oprit focul si am adaugat busuiocul proaspat (v-am pacalit :)), am pus tot uscat ca nu aveam proaspat si iubesc busuiocul la fel cum iubesc foaia de dafin ;) )



Am facut un piure, o salata de varza si..am papat.



E bun, bun, bun,. bun ! :)))

Stiti vorba aia "te lingi pe degete" ;)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc in sos de rosii, picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

gaby_duceag 1

18.04.2011, 10:22

cum, ruxy, cum?|)))

mihaelar63 1

18.04.2011, 10:26

Vad ca esti in verva culinara

elena1988 1

21.04.2011, 10:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Rulada din muschi de porc