Cubulete imbatate in vin, pe pat de ciuperci - Reteta cu numarul 500!

de Sidy in Porc, 7 Mar 2012 | 1909 vizualizari

 

Reteta cu numarul 500 !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa porc
  • 1 conserva ciuperci
  • 250 ml vin
  • 200 ml smantana
  • 1 bucata praz
  • 1 lingura usturoi
  • 4-5 catei usturoi
  • 2-3 linguri sos de soia
  • piper proaspat macinat
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cubulete imbatate in vin, pe pat de ciuperci - Reteta cu numarul 500!:

Se taie carnea in cubulete potrivit de mari si se tine intr-un bait facut din usturoi presat, vin si mustar, la rece macar o ora.


Prazul taiat marunt il sotam in doua linguri ulei pina devine sticlos, adaugam cuburile de carne impreuna cu baitul ramas si apa cat sa treaca peste carne.


Asezonam si lasam sa fiarba bine carnea.


Cand carnea este aproape fiarta adaugam ciupercile taiate felii, smantana si putin patrunjel verde tocat marunt si lasam sa mai dea cateva clocote.


Servim cubuletele imbatate cu cartofi duchesse si cu patrunjel verde tocat, presarat deasupra.


Pofta mare !


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cubulete imbatate in vin, pe pat de ciuperci - Reteta cu numarul 500!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

nadina73 1

10.03.2012, 00:41

Felicitari,la cat mai multe

Bucataras 1

11.03.2012, 23:23

babi5 1

22.12.2013, 15:44

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc cu ciuperci