Budinca de mamaliga cu vinete

de epurasha2bb in Porc, 12 Sep 2010 | 3023 vizualizari

 

din ce mai aveam prin frigider, din ciclul nu aruncati nimic :))

 

INGREDIENTE

  • 1/2 vanata
  • 1 ceapa rosie
  • 2 graunti de usturoi
  • 1 rosie coapta decojita
  • mamaliga rece de ieri
  • 1 ou
  • 150 g carne tocata de porc
  • unt pentru uns tava
  • sare, piper
  • ulei
  • verdeata
  • 50 g branza si cascaval rase
  • putin ketchup
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de mamaliga cu vinete:

Se da vanata curatata de coaja pe razatoare si se caleste impreuna cu ceapa taiata solzisori si grauntii de usturoi taiatai feliute.Se adauga carnea intai si dupa aceea rosia tocata fara coaja, sare si piper.Se unge o tavita cu unt (eu am folosit tavita de silicon inimioara).Se bate un ou si se adauga in aceasta compozitie racita, apoi se adauga putina verdeata tocata fin.


Se aseaza un blat de mamaliga rece de ieri, se paseaza bine cu degetele si apoi deasupra turnam amestecul gros cu vanata .Radem putina branza si cascaval si apoi stropim cu putin ketchup.Dam la cuptor sa se rumeneasca.E foarte gustoasa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de mamaliga cu vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 15 %
229.99 lei
195.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

lilik 1

21.09.2010, 00:09

"multi ani traiasca,muli ani traiask...la multi ani"tralalalalaaa Multi inainte si multa fericire..

Bucataras Medi 1

21.09.2010, 07:37

la multi ani,Epu!................sa te bucuri de tot ce este bun si frumos!................

epurasha2bb 1

21.09.2010, 09:56

multumesc lilik si medi!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni si ciocolata

de Rocsi 9

ieri la 19:37

Tort cu crema Kinder Bueno

de Meea 4

ieri la 19:15

10 tipuri de pizza pe felii de pâine

de Meea 4

ieri la 19:06

RETETA RECOMANDATA
Tochitura moldoveneasca