Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Azi la pranz am incropit un fel de mancare cu resturi ce aveam prin frigider...niste felii de friptura de porc, sos de ciuperci...si a iesit un pranz minunat...
- Pregatim carnea: eu am avut deja gata facuta si am taiat felii de cotlet care a fost la cuptor. Sunt bune si gratarele de orice fel.
- sosul de ciuperci se pregateste separat dintr-un plic de praf pentru sos (se gaseste in supermarketuri) amestecat cu un pahar de lapte rece. Se fierbe amestecand continuu pana devine gros.
- separat curatam morcovul si il taiem felii. Il fierbem in apa clocotita, apoi adaugam pastaile de mazare si mai lasam cca 5 minute.
- Intr-o tigaie topim unt (sau margarina) si adaugam ciupercile champignon taiate in 4, apoi dovlecelul rondele si adaugam sare, piper...adaugam apoi legumele fierte scurse..si mai saltam totul cca 3 minute.
- Servim alaturi de carne si cu sos deasupra.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult