Friptura de porc cu pastai de mazare soté

de cristeena20 in Porc, 15 Feb 2013 | 1498 vizualizari

 

Azi la pranz am incropit un fel de mancare cu resturi ce aveam prin frigider...niste felii de friptura de porc, sos de ciuperci...si a iesit un pranz minunat...

 

INGREDIENTE

  • cotlet de porc (sau pulpa)
  • 1 plic praf pentru sos de ciuperci
  • un pahar lapte rece
  • 200 gr pastai de mazare verde
  • 1 morcov
  • 1/4 curgette (dovlecel)-optional
  • 100 gr ciuperci champignon
  • unt, sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu pastai de mazare soté:

- Pregatim carnea: eu am avut deja gata facuta si am taiat felii de cotlet care a fost la cuptor. Sunt bune si gratarele de orice fel.


- sosul de ciuperci se pregateste separat dintr-un plic de praf pentru sos (se gaseste in supermarketuri) amestecat cu un pahar de lapte rece. Se fierbe amestecand continuu pana devine gros.


- separat curatam morcovul si il taiem felii. Il fierbem in apa clocotita, apoi adaugam pastaile de mazare si mai lasam cca 5 minute.


- Intr-o tigaie topim unt (sau margarina) si adaugam ciupercile champignon taiate in 4, apoi dovlecelul rondele si adaugam sare, piper...adaugam apoi legumele fierte scurse..si mai saltam totul cca 3 minute.


- Servim alaturi de carne si cu sos deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu pastai de mazare soté" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

diaconta 1

15.02.2013, 20:50

ce frumos arata

Rocsi 1

15.02.2013, 22:44

Ce meniu gustos!

oO_ acnA _Oo 1

16.02.2013, 02:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dobos

de anca_rm 6

la 11:30

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc in sos de smantana cu capere