Cubulete imbatate in vin, pe pat de ciuperci - Reteta cu numarul 500!

de Sidy in Porc, 7 Mar 2012 | 3322 vizualizari

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

07.03.2012, 16:26

La cat mai multe retete!
imbatate bune bune

VERONICA2607 1

07.03.2012, 16:29

foarte bua..sa ajungi in curand la 1000 de retete si chiar mai mult

mena29 1

07.03.2012, 16:40

Felicitari pentru cele 500 retete si le asteptam pe urmatoarele 500

kukibella 1

07.03.2012, 16:43

Cristi Roman 1

07.03.2012, 16:44

Felicitari ! Sa ne intalnim cu bine si la reteta 1000 .

gaby_gabytza 1

07.03.2012, 16:53

delicioase

Lau 1

07.03.2012, 17:15

la cat mai multe

alinutzika 1

07.03.2012, 17:21

arata biine!

Bucataras Medi 1

07.03.2012, 17:32

vreau dar fara pat

adela1981 1

07.03.2012, 17:42

Angelina_Elena 1

07.03.2012, 17:53

mmm,ce bine arata!

Anamaria Cook 1

07.03.2012, 17:56

delicios

Miha 1

07.03.2012, 18:49

Felicitari Sidy! La cat mai multe retete delicioase!

Rocsi 1

07.03.2012, 19:50

Felicitari pentru toate retetele..la cat mai multe in continuare!!!

Bya Ralu 1

07.03.2012, 21:12

super bun sidy bravo!imi place mult

iry-gabriela 1

08.03.2012, 05:35

merita ,felicitari

MIUTA 1

09.03.2012, 17:42

Super bun
Felicitari si la cat mai multe retete

RuxyRux 1

09.03.2012, 20:12

Miii de felicitari Sidy!!!!

nadina73 1

10.03.2012, 00:41

Felicitari,la cat mai multe

Bucataras 1

11.03.2012, 23:23

babi5 1

22.12.2013, 15:44

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bucatele de carne de porc cu ciuperci