Plachie de peste

de ianculubita in Crap / Caras, 17 Apr 2011 | 5362 vizualizari

 

Am vrut sa particip si eu la concursul Cirio cu reteta mea,dar m-am gandit prea tarziu

 

INGREDIENTE

  • 1bucata fileu de crap sau novac
  • 3cepe mari
  • 1cutie de rosii
  • 2linguri bulion de ardei(facut de mine)
  • sare,piper
  • 1pahar vin alb
  • marar,patrunjel
  • 100ml ulei
  • 2foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie de peste:

Pestele,portionat,spalat ii dau un praf de sare,il dau prin faina si-l prajesc un ulei incins,cate 2min pe ambele parti,il scot


uleiul il scurg de arsura in alt vas si pun sa se caleasca ceapa taiata marunt,adaug rosiile, bulionul de ardei,pun si un varf de lingurita de zahar,pentru ca rosiile sunt mai acide si las sa se formeze un sos;


adaug apoi vinul si acelasi pahar cu apa,dafinul,dupa cateva clocote,condimentez dupa gust,


adaug pestele,verdeata tocata iar dupa 10min opresc focul;


acest fel se serveste cu mamaliguta bineinteles;

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 28 %
499.99 lei
359.99 lei

COMENTARII (17)

elena1988 1

21.04.2011, 09:58

cristiana_dana 1

02.05.2011, 15:22

adry88 1

06.05.2011, 15:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crap la gratar cu sos de usturoi