Plachie de peste

de farfuriavesela in Crap / Caras, 10 Iun 2014 | 2426 vizualizari

 

Reteta de mai jos este pe cat de simpla, pe atat de usoara si chiar dietetica daca o gatiti fara sa adaugati ulei.
http://youtu.be/krXlk2r04qU

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti (caras proaspat pescuit, in cazul meu)
  • 2-3 cepe mari
  • un bol cu rosii proaspete (sau suc de rosii)
  • 1 ardei gras (daca aveti prin frigider, eu nu am avut)
  • cativa catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • o cana cu apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie de peste:


  • curatam pestele de solzi

  • il spalam bine si il saram

  • tocam ceapa rondele

  • intr-o tava punem ceapa, rosiile, ardeiul gras, usturoiul, sare, piper

  • asezam pestele deasupra

  • o cana de apa

  • 2-3 linguri de ulei (optional)

  • punem la cuptorul preincazit la 180 de grade pentru 35-40 de minut


Se serveste atat cald, cat si rece langa o salata verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

MOKUSKA 1

10.06.2014, 19:25

Rocsi 1

10.06.2014, 22:20

Aspectoasa!

tarasmariana 1

11.06.2014, 03:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de crap oglindă (salontă)