Crap prajit cu legume sote

de Dya Daniela Andrei in Crap / Caras, 26 Ian 2014 | 10225 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de crap (sau orice alt peste doriti, am avut si stiuca, macrou, caras)
  • 100 gr faina alba de grau
  • cateva fire de marar si patrunjel, proaspete
  • 100 g porumb (congelat am avut eu)
  • 100 g pastai de fasole (congelate)
  • o ceapa galbena mare
  • 100 g ciuperci
  • 4-5 linguri cu mazare (prefiarta)
  • o legatura de ceapa verde
  • un ardei gras verde
  • un ardei gras rosu
  • doi morcovi
  • un praz
  • 100 gr unt
  • optional, pentru servire: mujdei de usturoi (pregatit dintr-o capatana de usturoi, smantana si marar)
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap prajit cu legume sote:

Spalam bine legumele, le curatam si le taiem pe lung (sau rondele).  Le punem apoi sa fiarba inabusit, in ordinea timpului necesar fierberii, intr-o tigaie acoperita cu un capac (puteti adauga o cescuta cu apa, insa nu prea mult, intrucat isi vor lasa si legumele suficienta). Intre timp pregatim pestele (il curatam, il spalam, il trecem prin faina) si il prajim, la foc potrivit.  Cand legumele se patrund bine, potrivim de gust cu sare, adaugam verdeturile tocate si untul si le calim usor. Se servesc calde, alaturi de peste si mujdeiul de usturoi.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Legumele folosite, cat si cantitatea acestora, variaza in functie de preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap prajit cu legume sote" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (22)

Krystyan Trendy 1

27.01.2014, 13:26

arata minunat

Dya Daniela Andrei 1

27.01.2014, 19:11

Bya Ralu 1

24.04.2014, 00:50

delicios

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

pe 17.09 la 19:53

Reteta de tigaie cu arome si emotii de toamna

pe 17.09 la 19:37

Reteta de sapun de casa cu menta si lavanda

pe 16.09 la 22:15

Reteta de pizza cu margini umplute (din nou, alt aluat)

pe 16.09 la 21:41

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3989 puncte

Ksenya

1055 puncte

gaby_duceag

1033 puncte

laura_n

1026 puncte

mirela0911

1003 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap la tava cu ceapa verde si bacon