Crap prajit cu legume sote

de Dya Daniela Andrei in Crap / Caras, 26 Ian 2014 | 5177 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de crap (sau orice alt peste doriti, am avut si stiuca, macrou, caras)
  • 100 gr faina alba de grau
  • cateva fire de marar si patrunjel, proaspete
  • 100 g porumb (congelat am avut eu)
  • 100 g pastai de fasole (congelate)
  • o ceapa galbena mare
  • 100 g ciuperci
  • 4-5 linguri cu mazare (prefiarta)
  • o legatura de ceapa verde
  • un ardei gras verde
  • un ardei gras rosu
  • doi morcovi
  • un praz
  • 100 gr unt
  • optional, pentru servire: mujdei de usturoi (pregatit dintr-o capatana de usturoi, smantana si marar)
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap prajit cu legume sote:

Spalam bine legumele, le curatam si le taiem pe lung (sau rondele). Le punem apoi sa fiarba inabusit, in ordinea timpului necesar fierberii, intr-o tigaie acoperita cu un capac (puteti adauga o cescuta cu apa, insa nu prea mult, intrucat isi vor lasa si legumele suficienta). Intre timp pregatim pestele (il curatam, il spalam, il trecem prin faina) si il prajim, la foc potrivit. Cand legumele se patrund bine, potrivim de gust cu sare, adaugam verdeturile tocate si untul si le calim usor. Se servesc calde, alaturi de peste si mujdeiul de usturoi.


Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

Legumele folosite, cat si cantitatea acestora, variaza in functie de preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap prajit cu legume sote" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Krystyan Trendy 1

27.01.2014, 13:26

arata minunat

Dya Daniela Andrei 1

27.01.2014, 19:11

Bya Ralu 1

24.04.2014, 00:50

delicios

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de casa
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

RETETA RECOMANDATA
Saramura de peste