Crap prajit cu legume sote

de Dya Daniela Andrei in Crap / Caras, 26 Ian 2014 | 10839 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de crap (sau orice alt peste doriti, am avut si stiuca, macrou, caras)
  • 100 gr faina alba de grau
  • cateva fire de marar si patrunjel, proaspete
  • 100 g porumb (congelat am avut eu)
  • 100 g pastai de fasole (congelate)
  • o ceapa galbena mare
  • 100 g ciuperci
  • 4-5 linguri cu mazare (prefiarta)
  • o legatura de ceapa verde
  • un ardei gras verde
  • un ardei gras rosu
  • doi morcovi
  • un praz
  • 100 gr unt
  • optional, pentru servire: mujdei de usturoi (pregatit dintr-o capatana de usturoi, smantana si marar)
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap prajit cu legume sote:

Spalam bine legumele, le curatam si le taiem pe lung (sau rondele).  Le punem apoi sa fiarba inabusit, in ordinea timpului necesar fierberii, intr-o tigaie acoperita cu un capac (puteti adauga o cescuta cu apa, insa nu prea mult, intrucat isi vor lasa si legumele suficienta). Intre timp pregatim pestele (il curatam, il spalam, il trecem prin faina) si il prajim, la foc potrivit.  Cand legumele se patrund bine, potrivim de gust cu sare, adaugam verdeturile tocate si untul si le calim usor. Se servesc calde, alaturi de peste si mujdeiul de usturoi.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Legumele folosite, cat si cantitatea acestora, variaza in functie de preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap prajit cu legume sote" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Crap cu legume, la cuptor