Crap in crusta cu salvie si ceapa verde

de mihaelar63 in Crap / Caras, 29 Ian 2012 | 2028 vizualizari

 

,, Are balta peste !!!''
Pai daca are , de ce sa nu profitam si noi . Ce poate fi mai gustos decat un peste proaspat .Medi mi-a facut pofta cu crapul in crusta asa ca am gatit si eu peste .

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg crap
  • sare 
  • piper
  • 1 lamaie
  •  100 gr faina alba
  • 100 gr faina malai
  • 50 gr pesmet
  • 50 gr parmezan razuit
  • 2 oua
  • 1 lingurita salvie uscata
  • 2 linguri codite ceapa verde tocata
  • rosii
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap in crusta cu salvie si ceapa verde:

Peste pestele curatat , spalat si portionat se presara sare si se stoarce zeama de la o lamaie ,dati la rece minimum 20 minute.


Amestecati intr-un vas larg faina alba , pesmetul , faina de malai , parmezanul si putina sare . Tavaliti bucatile de peste in acest amestec , apoi prin oule batute amestecate cu salvie si ceapa verde + sare .


Prajiti in baie de ulei fierbinte .


Serviti cu legume proaspete sau la aburi .

 

TIPS-URI

1

 Preferati pestele proaspat daca aveti posibilitatea de captura nu de crescatorie , are carne mai delicioasa .

2

  Stropiti carnea de peste cu suc de lamaie , astfel nu se va mai sfarma la prajit sau la manipularea dupa pregatire .

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap in crusta cu salvie si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Rocsi 1

30.01.2012, 11:00

harnicuto

Pur_si_simplu_papa_bun 1

30.01.2012, 21:16

Imi place reteta ta!! Sunt fan peste chit ca nu prea fac pentru al meu care face mutritze

mihaelar63 1

03.02.2012, 23:05

va multumesc de aprecieri
In momentul in care am dat drumul la aragaz inca nu stiam cum voi gati pestele . Ma las ghidata de inspiratia de moment , cateodata iese binisor

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa-crema de ciuperci
  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Plachie de crap