Crap la cuptor in sos de vin pe pat de cartofi

de Bucataras Medi in Crap / Caras, 31 Mai 2011 | 5907 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati  de crap
  • 3-4 cartofi
  • 1 pahar cu vin rose
  • 3-4 feliute de lamaie
  • zeama  lamaie
  • 3-4 fire de usturoi verde
  • ulei de masline
  • foi de dafin
  • boabe de piper
  • oregano
  • boia dulce
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor in sos de vin pe pat de cartofi:

Bucatile de peste se spala si apoi se usuca cu ajutorul unui prosop absorbant.Facem un amestec din ulei de masline,vin,zeama de lamaie,oregano,boabe de piper, sare , piper macinat si boia cu care ungem bine fiecare bucata de peste in parte.Asezam bucatile de peste intr-o tava iar sosul care a ramas il turnam in tava peste peste.Lasam la rece circa 1 ora timp in care curatam cartofii, ii spalam si ii taiem felii mai groase.Ii punem intr-un vas , ii stropim cu putin ulei de masline si presaram pe ei oregano , boia, sare, piper.Amestecam bine.


Dupa ce pestele a stat la rece scoatem tava din frigider , intercalam cartofii printre bucatile de peste , adaugam cateva felii de lamaie,usturoiul verde rupt in bucati mai mari, cateva frunze de dafin dupa care acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor.Cu circa 10-15 min. inainte de a fi gata scoatem tava din cuptor indepartam folia de aluminiu si stropim totul cu sosul din tava.Daca mai este nevoie mai putem adauga putina apa..Lasam sa se rumeneasca bine .


Servim cald cate o bucata de peste , cativa cartofi, asezonat totul cu patrunjel verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor in sos de vin pe pat de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (54)

Bucataras Medi 1

10.07.2011, 13:06

Sylvia, ma bucur ca iti place................................

Bucataras Medi 1

10.07.2011, 13:07

hahaha,Bunica......................

Bucataras Medi 1

10.07.2011, 13:07

Gaby rade .....................

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

Aperitiv ciuperci umplute cu ricotta, invelite in bacon

de Rocsi 9

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor cu legume