Crap cu sos de rosii

de Miha in Crap / Caras, 24 Mai 2013 | 4808 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 trunchi de crap
  • sare si piper
  • cimbru
  • 1 lingura ulei aromat cu busuioc
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 conserva rosii in suc propriu
  • 1 ardei gras
  • sare si piper boabe
  • fulgi de ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu sos de rosii:

Crapul se taie in bucati potrivite. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si cimbru. Bucatile de crap se stropesc cu ulei si se dau la frigider pentru cca jumatate de ora, dupa care se prajesc pe gratar, pe ambele parti. Se scot pe o farfurie si se pastreaza la cald.


Pe gratar coacem si ardeiul gras.


Ceapa si usturoiul tocate (se pot taia si bucati mai mari) se calesc usor in putin ulei de masline. Adaugam ardeiul tocat marunt, apoi turnam deasupra rosiile cu tot cu suc si omogenizam. Condimentam dupa gust cu sare, fulgi de ardei iute si piper boabe. Fierbem sosul pana ajunge la consistenta dorita.


Servim pestele alaturi de sosul cald si mamaliga.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

27.05.2013, 16:53

bun bun

Bianca20 1

22.04.2014, 22:06

Ce bine arata!

tanyapatap 1

09.06.2014, 18:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Crap la gratar, cu sos de unt