Crap cu sos de rosii

de Miha in Crap / Caras, 24 Mai 2013 | 9070 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 trunchi de crap
  • sare si piper
  • cimbru
  • 1 lingura ulei aromat cu busuioc
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 conserva rosii in suc propriu
  • 1 ardei gras
  • sare si piper boabe
  • fulgi de ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu sos de rosii:

Crapul se taie in bucati potrivite. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si cimbru. Bucatile de crap se stropesc cu ulei si se dau la frigider pentru cca jumatate de ora, dupa care se prajesc pe gratar, pe ambele parti. Se scot pe o farfurie si se pastreaza la cald.

Pe gratar coacem si ardeiul gras.

Ceapa si usturoiul tocate (se pot taia si bucati mai mari) se calesc usor in putin ulei de masline. Adaugam ardeiul tocat marunt, apoi turnam deasupra rosiile cu tot cu suc si omogenizam. Condimentam dupa gust cu sare, fulgi de ardei iute si piper boabe. Fierbem sosul pana ajunge la consistenta dorita.

Servim pestele alaturi de sosul cald si mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Ancutsa 1

27.04.2018, 20:43

Ce rasfat!

kytz 1

28.04.2018, 09:55

Foarte buuuun!

mihaelar63 1

29.03.2019, 18:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Crap cu ciuperci, la gratar