Felii crocante de peste cu piure de cartofi,broccoli si pastai verzi

de laylalala in Crap / Caras, 17 Feb 2010 | 3371 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru peste
  • 250 gr file de peste
  • coaja rasa si zeama de la 1 lamaie verde
  • 1 lingurita condimente pentru peste
  • 50 gr faina de malai
  • 50 gr pesmet
  • 1 ou, batut
  • 2 linguri ulei de masline
  • Pentru cartofi
  • 1 kg cartofi, curatati
  • 50 gr unt
  • 200 ml lapte
  • sare si piper
  • Pentru broccoli si pastai verzi
  • 450 gr buchetele de broccoli congelate, decongelate
  • 1 conserva (400 gr) pastai verzi, scurse
  • coaja rasa si zeama de la 1 lamaie verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Felii crocante de peste cu piure de cartofi,broccoli si pastai verzi:

Pentru peste, incalzeste cuptorul la 200⁰C.Taie pestele in 8 fasii si stropeste-le cu zeama de lamaie.


Intr-un vas, amesteca faina de malai cu pesmetul, coaja rasa de la 1 lamaie verde si 1 lingurita condimente pentru peste.Da fasiile de peste prin ou apoi prin amestecul cu pesmet.Aseaza fasiile de peste intr-o tava, stropeste-le cu ulei de masline si da-le la copt 25-30 minute, intorcandu-le pe cealalta parte la jumatatea timpului de coacere.


Intre timp prepara piureul de cartofi.Fierbe cartofii in apa cu sare apoi scurge-i si fa-i piure cu unt, lapte, sare si piper, dupa gust.Intr-un vas amesteca buchetele de broccoli cu pastaile verzi, coaja rasa si zeama de la 1 lamaie verde.


Serveste fasiile de peste cu piure de cartofi, broccoli si pastai verzi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Felii crocante de peste cu piure de cartofi,broccoli si pastai verzi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura frantuzeasca

de Rocsi 9

la 11:06

Mini penne cu salsa de busuioc si fulgi de migdale

ieri la 23:27

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

RETETA RECOMANDATA
Crap pe pat de cartofi la cuptor